Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator Caterpillar 302.4D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 302.4D
Cod produs
8ZBITXA2-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand iti trimiti utilajele pe santier, te astepti ca ziua sa fie un succes. Pe de alta parte, masinariile isi doresc componente noi si rezistente. Daca ceri performante de top, sa stii ca singurele piese de schimb la care te poti opri sunt cele de calitate superioara! Aceasta rola inferioara excavator Caterpillar 302.7D este una dintre ele. Fabricata cu vigilenta si atentie din materiale rezistente, vine cu garantia fiabilitatii.

Expertii de la ACN Piese Utilaje sunt un fel de guru ai utilajelor, le inteleg perfect. Au nevoie numai de un rezumat al problemelor si bingo! Au identificat piesele de schimb de care au nevoie, dar si modul in care trebuie sa le intretii. Drept vorbind, nu se bazeaza numai pe intuitie, dar si pe informatiile vaste capatate in multii ani de experienta. Apeleaza-ne si bucura-te de consultanta tehnica gratuita!

Alege fara retineri o rola inferioara excavator Caterpillar 302.7D noua!
In partea de jos a senilei urmeaza a fi montata aceasta rola. Odata fixata la locul potrivit, aceasta va lua partea la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Sustine cu brio greutatea masinariei, pe care o si distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Isi asuma, astfel, un rol important in mobilitatea echipamenului. Data fiind sarcina grea la care este supusa in mod permanent, este musai ca si piesa aleasa sa fie super rezistenta. Alege cu incredere aceasta varianta din oferta noastra!

Echipa ACN Piese Utilaje, echipa ta de experti!
Cat de usoare ar fi lucrurile daca ai avea mereu o echipa intreaga de specialisti pregatiti sa iti sara in ajutor? Tocmai ce ai gasit-o! Ai acces la numeroase servicii conexe, printre care si consultanta tehnica care este 100% gratuita. Te ajutam cu sfaturi, indrumari si remedii, oricat de inedite ar fi situatiile cu care te confrunti! Apeleaza-ne, fa-ti viata mai usoara!

Livrare
Afacerea ta nu poate fi pusa pe pauza, stim. Utilajele nu pot sta prea mult pe tusa. Tocmai de aceea, colaboram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Comanda astazi o rola inferioara pentru excavator Caterpillar 302.7D nou-nouta si va ajunge la tine tocmai maine!

Montaj
Nu te pacali singur atunci cand vine vorba de montajul pieselor de schimb pentru utilajele tale. Desi calitatea acestora este superioara, ele pot avea performante maxime doar cand sunt montate corespunzator! Apeleaza un mecanic priceput si scapa de o grija!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura