Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-458

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
3Y7XI6BA-SC
Out Of stock
Descriere
A fost odata ca niciodata un rulment butuc Dana Spicer 112-458 sortit sa aduca mult bine transmisiei utilajelor grele. Nu manca jar in exploatare, pentru ca nu era nevoie. O facuse deja in focul fabricarii ei de marii mesteri faurari de la Dana Spicer. Si eroul nostru nu traia peste munti si mari, nu trebuia sa urci deasupra norilor ca sa il gasesti si sa il culegi. Era suficient sa rostesti propozitia magica “ACN Piese Utilaje il detine!” si rulmentul se infiinta degraba la usa ta. Si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa. O poveste adevarata!

Traim vremurile in care nimic trainic nu se poate construi pe cont propriu, ci doar cu sprijin, parteneriate sau aliante. In business-ul din sectoarele productive parteneriatul poate lua forme diverse. De exemplu, o afacere din agricultura depinde foarte mult de piesele de schimb pe care antreprenorul le procura pentru tractoare. Acesta este domeniul unde noi suntem competenti si in care am acumulat suficienta experienta ca sa fim apreciati drept parteneri de nadejdie. Asa ca am organizat acest depozit care ne permite sa raspundem in timp scurt cererilor lor.

Rulment butuc Dana Spicer 112-458 - un produs fara cusur
Acest rulment butuc este conceput sa reziste la o exploatare intensa, fiind fabricat dintr-un aliaj metalic extrem de dur. Nu numai ca isi pastreaza calitatile indiferent cat de grele sunt lucrarile unde este angajat, dar este indispensabil grupului reductor, caruia ii ofera o siguranta in functionare impecabila, pentru o perioada lunga de timp. Asigura un transfer eficient al greutatii utilajului catre roti, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil.

Adevar sau provocare!
Este extrem de simplu sa iti doresti sa faci totul de unul singur, dar este extrem de putin sigur ca ai sa reusesti astfel. Trebuie sa alergi dintr-o parte in alta si vei descoperi ca desi tu te agiti, lucrurile nu se misca. Unde mai pui si oboseala care se acumuleaza. Hai, respira, fa o pauza, lasa gandul bun sa te patrunda si lasa-ne si pe noi sa intervenim. Te ajutam cu informatii si recomandari bune si nu ne lasam pana nu gasim solutia la problema si piesa de schimb la utilaj compatibila. Apeleaza la noi ori de cate ori ai nevoie! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Garantie
Nu-i timpul si nici locul sa iti faci griji atunci cand acest rulment butuc Dana Spicer 112-458 ajunge pe lista ta de cumparaturi. Cineva te-a sfatuit si te-a sfatuit bine. Ti-l trimitem in cele mai bune conditii, alaturi de pretenia noastra materializata intr-un certificat de garantie valabil 6 luni, pentru defectiuni care provin din procesul de fabricatie.

Livrare
Timpul este una dintre cele mai pretioase resurse cu care lucram cu totii in industriile productive. Pentru ca suntem constienti de asta, iti trimitem acest rulment prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. La rigoare, ai optiunea de a ridica articolele necesare chiar de aici de la depozit, langa Bucuresti. Nu trebuie decat sa ne spui cum doresti sa intri in posesia comenzii, utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul este deosebit de important. N-ai montaj, n-ai utilaj functional! Acorda, asadar, atentia cuvenita acestei operatiuni. Apeleaza intotdeauna la un mecanic „cu patalama”, pentru a nu avea surprize neplacute tocmai la spartul targului. Succes!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura