Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
6BA7TCGJ-SC
Out Of stock
Descriere
Piesele de calitate superioara sunt peste tot insotite de multiplele lor avantaje, care imbunatatesc performantele utilajelor pe care sunt montate si iti reduc drastic costurile. Asadar, opteaza pentru piese de schimb cu pedigree, pe care te poti baza pe tot parcursul activitatii tale. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-418 este un articol premium, fabricat la cele mai inalte standarde de calitate si este capabil de performante uluitoare. Super rezistent si fiabil, aduce un aer innoitor sistemului de transmisie al utilajului tau. Face fata fara probleme conditiilor severe de lucru! Comanda-l!

Conteaza pe noi ori de cate ori intampini probleme de natura tehnica. La Jilava e sediul nostru doar ca sa ai tu un reper. De fapt, sediul nostru este in curtea fiecarei firme sau antreprenor care are nevoie de noi. Pentru ca, in filozofia noastra, nu vine clientul la ACN ci vine ACN la client. Iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a depasi  starile de distress tehnic si pentru a reda functionalitatea utilajului tau. Produsele si serviciile noastre sunt compatibile cu asteptarile tale! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi si sa ne expui pe scurt situatia in care te afli. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru tine. Suna-ne!

Rulment butuc Dana Spicer 112-418 un produs cu pedigree
Etansarea unui rulment trebuie sa reziste la curatarea cu presiune ridicata a utilajelor. Un factor important in defectarea rulmentilor este oboseala sau imbatranirea materialului. Acesta nu poate fi prevenit cu exactitate. Coroziunea apare adesea atunci cand rulmentii sunt scosi din ambalaj si pusi la loc, fara a fi utilizati. Coroziunea rulmentilor poate aparea si daca utilajele stationeaza o perioada mai lunga, pe timp de iarna. Coroziunea este un factor des intalnit in defectarea rulmentilor. Problema este ca aceasta poate fi observata numai atunci cand incepeti sa utilizati din nou utilajele.

Cine e cu noi, scapa de nevoi
Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru ca utilajele de care dispui sa isi poate duce la bun sfarsit fiecare misiune sau lucrare. Daca doar una este mai slaba calitativ sau un model incompatibil, inseamna ca ai muncit degeaba. Este foarte clar ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti arate solutia optima. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri.

Garantie
Societatea noastra iti ofera toata documentatia necesara. Nu iti trimitem sub nicio forma acest rulment butuc Dana Spicer 112-418 fara actele lui de identitate. In plus, o mica surpriza, vei gasi in colet si un “certificat de sanatate” - o garantie pentru defecte de fabricatie valabila 6 luni. Pai nu?

Livrare
Exista un evantai de posibilitati de livrare. Te asiguram ca avem acces la toate. Daca inventeaza “astia” si drona pentru expeditii, o prindem in hora si pe ea. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa ridici piesa de la depozit. Fie orice altceva este legal. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Un montaj ca la carte face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi de unul singur. Joaca de-a Minitehnicus costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru un suc.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura