Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-382

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HUEW2NZR-SC
Out Of stock
Descriere
Roz nu este chiar o culoare benefica. Ciupercile roz sunt otravitoare. Domnisoarele in roz sunt risipitoare. Roz vine de la rozatoare. Iar viata nu este intotdeauna roz. Mai ales cand vorbim de performanta in sectoarele productive. Dar exista si o parte buna. Se numeste ACN PIese Utilaje. Si nu e roz 😊 Magazinul nostru iti ofera o experienta tehnica agreabila. Aici vei gasi o gama larga de repere fiabile, la cel mai bun pret posibil. Nu crezi? Pune mana pe telefon si discuta cu specialistii nostri! Vei economisi timp si bani, fara sa sacrifici un gram de calitate. Un asemenea rulment butuc Dana Spicer 112-382 face toti banii. Comanda-l si te vei convinge!

Vino la noi daca iti pasa de calitatea prestatiei tale in munca. Care este direct dependenta de calitatea produselor pe care le achizitionezi. Pe langa acestea, vei beneficia si de o paleta extinsa de servicii tehnice ireprosabile. Cu ajutorul echipei noastre de consultant tehnici vei identifica piesa de schimb corecta, vei plasa comanda in timp util si vei primi piesa in maxim 24 de ore. Totodata, daca ai nevoie de un mecanic care se pricepe la ceea ce face, noi iti putem recomanda unul. Gasesti totul la noi intr-un pachet integrat de bunuri si servicii!

Rulment butuc Dana Spicer 112-382 nu iti va insela asteptarile
Cum alegi acei rulmenti care corespund nevoilor tale? Este important sa ai in vedere ca, in primul rand, calitatea pieselor este esentiala: de capacitatea acestora de a transmite momentul de rotatie depinde buna functionare a sistemelor de transmisie. In momentul in care alegi un rulment, trebuie sa tii cont de capacitatea sa de a diminua eventuale socuri, de a prelua si de a transmite puterea, dar si de a preveni aparitia sarcinilor prea mari sau de a preveni dezvoltarea unor turatii periculoase. Bineinteles, nu uita de elementele de legatura si de lubrefierea corespunzatoare.

Cine cauta gaseste!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este destinat sa iti suplineasca lipsa de informatie si competente mecanice si tehnice. Colegii nostri sunt atat de pregatiti incat nu ii poate surprinde nicio intrebare. Dar te pot surprinde cu un raspuns ideal. Gasesc cheia problemei si o rezolva. Pentru ca fac totul nu doar pentru ca stiu, ci pentru ca sunt pasionati. Pasiunea e cuvantul magic pentru calitatea lor. Numai suna si vei vedea. Nu costa nimic.

Garantie
Poti avea incredere maxima in acest rulment butuc Dana Spicer 112-382 cumparat de la noi. Si vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de maxima rapiditate. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare cu verificare prealabila a coletului. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... ne vei gasi aici intotdeauna.

Montaj
Montajul acestui rulment nu necesita un efort deosebit si nici manuale groase de mecanica de citit. Pe de alta parte, fiind o piesa de schimb care necesita un set de operatiuni de efectuat, poti face eroarea de a o monta eronat sau poti fi tentat sa o inghesui cu forta. Poti face multe trucuri, dar e pe banii tai. Si pe stationarea nedorita a utilajului. Noi te sfatuim sa ii economisesti apeland la un specialist.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura