Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-351

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
N5DQ6O8A-SC
Out Of stock
Descriere
Ai niste vecine pe scara, mama mama. Toata ziua tzaca tzaca. Le stiu pe toate, de la politica, la mecanica. De la fotbal, la piesele de schimb utilaje grele. Nu le lua in seama. Caci nu stiu. Nu apleca urechea la rautatile din jur! Ai incredere in valoarea ta! Alege ce e mai bun pentru tine si opteaza pentru lucrurile care aduc substanta in viata afacerii tale. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-351 este un reper premium, care te va ridica la nivelul superior. Pe treapta afacerilor care merita mai mult!

Scurtaturile sunt bune doar in basmele cu Scufita Rosie desi si acolo... lupul nu e prost, se prinde de smecherie. Apeland la ele poate rezulta un rezultat superficial, care doar poate caricaturiza succesul. Alege intotdeauna drumul cel drept achizitionand piese de schimb premium, pentru ca de ele depinde, in primul rand, rezultatul afacerii tale. Vanatorul ACN Piese Utilaje, te fereste de carnasierele defectiunilor tehnice.

Rulment butuc Dana Spicer 112-351 opteaza pentru un produs de substanta
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost construit, insa, asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plangi. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Un sfat competent este mereu bine venit!
Pachetele noastre de piese si servicii sunt o definitie a continuitatii eficiente a afacerii tale. Stim cat de mult depinzi de componentele destinate schimbului pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, condensate, furnizate rapid, care sa te protejeze mai devreme de ivirea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita. Beneficiaza de ea fara teama.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest rulment butuc Dana Spicer 112-351 va sosi la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile datorate altora.

Livrare
Efectuam expeditia in moduri cat mai simple si care economisesc cel mai mult timp.  Acest rulment ajunge in curtea ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegere. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tu doar scrie-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul este ultima portiune a drumului piesei catre tine si nasul nasterii piesei de schimb ca element functional al utilajului. Nu-ti bate joc de acest moment, caci este cel mai important. Tocmeste un mecanic bun sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura