Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
487I5CQ0-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-340 este o piesa produsa sub un brand renumit pe care o poti procura de la noi. In depozitul nostru se afla o bogatie de piese de schimb de inalta calitate. An de an am acumulat o cuprinzatoare experienta in domeniul componentelor si partilor mecanice, fapt care ne favorizeaza sa fim putem oferi suport operativ antreprenorilor din sectoarele productive. Poti comanda direct articolul sau ne poti contacta pentru recomadari punctuale!

O afacere care se dezvolta in industriile productive depinde atat de calitate, dar si de partea materiala. Astfel, un produs de inalta calitate va face bine utilajului si va contribui la cresterea randamentului acestuia. Dar randamentul va fi sporit daca acesta este echipat cu mai multe componente de inalta calitate. Iti recomandam sa consulti expertii nostri tehnici care stiu sa iti prezinte o oferta super echilibrata intre calitate si cantitate!

Rulment butuc Dana Spicer 112-340 este cea mai buna alegere
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Un castig fara sa cheltuiesti nimic!
Pentru echipa noastra, fiecare solicitare a utilajului tau reprezinta alinierea in blockstart pentru o cursa de sprint. Comanda ta da startul cursei si alergam ca sa trecem primii linia de sosire. Si o facem de fiecare data. Problemele raman in urma. Alaturi de noi obtii identificari corecte, solutii personalizate si interventii on the spot, indiferent in ce parte a tarii te afli. Lucrezi cu campionii!

Garantie
Nu exista produse perfecte si cu atat mai putin piese de schimb perfecte. Desigur, nu vei gasi piese cu defectiuni din fabrica chiar pe toate drumurile, pentru ca sunt o raritate. Si, totusi, ca sa fim impacati cu eventualele situatii neplacute, acest rulment butuc Dana Spicer 112-340 va veni la tine insotit de un certificat de garantie. Valabil 6 luni de la data primirii.

Livrare
Expedierea produselor este o etapa pe care incercam sa o tinem mereu la un nivel maxim de eficienta. O vom executa intotdeauna intr-un ritm accelerat. Aceasta piesa va ajunge la tine in 24 de ore de la data comenzii, cu posibilitatea platii la primire. Dar o poti ridica si personal din depozit. Posibilitatile sunt nenumarate si avem acces la toate. Tu doar scrie-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul? Nu te juca tocmai acum cu asta. Ai asteptat atata piesa aceasta, nu o da pe mana vreunui impletitor in papura. Caci nu facem un cos, ci reparam un utilaj greu. Asadar, nu este suficient ca piesa de schimb sa fie senzationala, ai nevoie de un mecanic de aceeasi calitate. Nu este nimic daca nu cunosti unul, iti trimitem noi. Nu te lasam pana nu pornesti din nou utilajul.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura