Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
BT5VMP1U-SC
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai saturat de fiarele alea care cedeaza mereu imediat dupa montaj, e timpul sa te gandesti la piese de schimb adevarate. Componentele pe care ti le propunem spre vanzare sunt exact solutiile la care poti apela fara probleme! Acest rulment butuc Dana Spicer 112-321 pe care il gasesti la noi la un pret foarte avantajos, este una dintre acestea. Cuprinde in forma ei caracteristicile necesare unui produs premium. Nu se rateaza asa ceva!

Oamenii nostri vioi si isteti iti stau la dispozitie la orice ora, daca prezinti necesitati de asistenta in vederea verificarii compatibilitatii pieselor de schimb care te intereseaza cu utilajul tau. Ba si pentru diferite sfaturi tehnice. Ba chiar si cu recomandari de mecanici care sa iti efectueze reparatiile. Nu rezista tentatiei de a lua legatura cu unul dintre consultantii nostri, caci este una care nu te duce la pierzanie ci, dimpotriva, te conduce spre succes. Da-i curs!

Rulment butuc Dana Spicer 112-321 bun ca aerul de munte
Un rulment nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor previne, evident, uzura componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la piesele&subansamblele cu care este in contact.

O mana de ajutor este intotdeauna binevenita!
Uneori nu reusesti cu cate lucruri cunosti tu. Sunt unele care te pot depasi. Nu te lasa dezamagit, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri iti vor raspunde operativ! Si iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un rulment butuc Dana Spicer 112-321 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest important rulment ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Doar lucruri minunate se intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura