Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-228

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
SMVH4W3E-SC
Out Of stock
Descriere
Multi oameni au pareri, insa foarte putini au opinii. Ce simplu e sa-ti dai cu parerea. Pfuai, stii si la fotbal, si la agricultura, si la politica, ba chiar si la nutritionism. Dar cate nu cunosti tu in timp ce utilajul tau sta latit in curte, desfacut in bucati, asteptand un stapan ceva mai inspirat. Cum este cel de peste drum care, nah, nu stie multe, dar cand il arde buza are inteligenta sa apeleze la profesionisti. Cum crezi ca a cumparat acest minunat rulment butuc Dana Spicer 112-228 Dandu-se destept? Nu, ci doar dand un telefon la cineva care chiar se pricepe. Dand telefon la noi.

Majoritatea clientilor care nu ne-au cunoscut inainte, ajung in depozitul nostru in disperare de cauza, cand defectiunile utilajului nu si-au gasit leac desi au umblat pe la o gramada de minimax-uri de cartier si mecanici de weekend. I-am servit ca la carte si i-am sfatuit sa fie ceva mai responsabili. Alaturi de noi nu doar ca isi vor cunoaste mai bine utilajul dar vor sti si unde sa bata cand arde. Au invatat ca tot raul este spre bine.

Rulment butuc Dana Spicer 112-228 o piesa de schimb pur sange
De multe ori esti tentat sa treci cu vederea importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumurilor proaste, specific santierului sau campului, daca ai utilaj agricol. Nu e asa, echipamentul acela iti spune ceva. Fa-i imediat un check la sistemul de transmisie in integralitatea lui, vezi daca rulmentii butuc nu s-au uzat, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate. Raspunsul vine doar cand intrebi!

Bate si ti se va deschide
Daca ai nevoie de noi, suntem la un apel sau la un click distanta. Echipa noastra de specialisti tehnici iti ofera acest serviciu de consultanta gratuit. Iar daca defectiunea pacatoasa intra pe geam, ei sunt acolo si-o dau afara pe usa. O data si inca o data. De cate ori este nevoie Indiferent de natura ei, pentru ca ei au ac de cojocul fiecarei probleme care vine de la tine. Tu cauta-i, ei vor interveni on the spot. Utilajul astfel reparat va respira usurat.

Garantie
Noua ne pasa de ce se intampla cu utilajul tau, chiar si dupa ce ti-am expediat piesa solicitata. Nu avem liniste pana nu ne asiguram ca totul este ok. De aceea punem in fiecare colet cu comanda si un certificat de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 112-228 pe care l-ai cumparat de la noi. Este valabil pe o perioada de 6 luni pentru defectiuni din fabrica.

Livrare
Stim ca lucrarea la care esti acum angajat este de maxima importanta. Asadar, cand se intampla necazul cu defectiunea la sistemul de transmisie, suna-ne imediat. Suntem optiunea premium. Trimitem comanda prin curier sau poti veni la sediu, daca esti prin apropiere si poti ridica piesa intr-un minut.  Si reiei imediat lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Pentru partea finala, adica la montaj, iti recomandam calduros sa-ti alegi cu grija specialistul mecanic, acela care se va ocupa de operatiune. Cauta din prima un mecanic vero vero, nu apela la urechisti. Daca nu cunosti niciunul, no worries, ti-l trimitem noi. Avem in agenda contactele asilor mecanicii nationale. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura