Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-228

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WU37RF2G-SC
Out Of stock
Descriere
Mai mult ca sigur ca ai auzit vorbindu-se de cumparaturi neinspirate ale unor piese de schimb pentru utilajele grele. Suntem aproape siguri ca ti s-a intamplat si tie. E omenesc sa gresesti. Utilajul din curte, iata, s-a defectat din nou prea repede, o punga de bani ai topit si degeaba. Caci, nah, o fi omenesc sa gresesti, dar e prostesc sa faci aceeasi greseala de mai multe ori. Ca sa nu o patesti din nou, vino la noi, la ACN. Iti propunem piese originale si extrem de fiabile, cum este si acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-228 Il avem la orice ora si vine insotit cu o doza mare de lubrifiant dar si de incredere. Comanda-l si scapi de probleme!

Un depozit de piese de schimb de dimensiuni biblice este precum un Babylon tehnic. Este ca un raspuns la rugaciuni. „Da-mi Doamneee un rulment butuc caci nu s-a blocat doar transmisia ci si rabdarea mea!” Si Doamne Doamne al mecanicii iti da. Pune un sfant de la ACN  ca sa rezolve cu credinciosul. Si sfantul iti aduce rulmentul cu un inger curier. Dar credinciosul, nah, tot  necredincios. „Doamne, da’ n-am mecanic”. Si Doamne Doamne trimite catre crestinul antreprenor un inger mecanic. Care face o lucrare dumnezeiasca. Minune! Spune Doamne ajuta si tine icoana ACN langa tine!

Rulment butuc Dana Spicer 357-112-228 puternic si mobil, exact ce iti trebuie!
Acest rulment butuc din gama Dana Spicer, este prelucrat dintr-un aliaj din otel super rezistent in conditiile unei exploatari intense. Asigura un transfer eficient al greutatii masinii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si face posibil un consum redus de combustibil. Grija mare la lubrifiere. Nu-l lasa “pe uscat”.

Pofiti si va serviti
Daca te-ai hotarat sa faci achizitia, de aici incolo este foarte simplu - poti comanda direct pe site-ul nostru sau poti suna la unul din numerele de telefon afisate. Iar daca iti trebuie mai multe informatii, apeleaza la consilierii nostri tehnici.  Sunt calzi si profesionisti. Iti vor recomanda exact ce iti trebuie. Poti fi sigur ca ai ales corect solutia in problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Intreaga consultanta este gratuita.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, astfel de piese, precum acest rulment butuc Dana Spicer 357-112-228 sunt concepute pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla aceste proprietati cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Expedierea produselor noastre, fara nicio exceptie, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Colaboram cu cei mai buni curieri de pe piata, ca sa nu apara surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul tau de lucru.

Montaj
Piesa care vine sa o inlocuiasca pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Este tipul de piesa al carei montaj incorect declanseaza un efect de domino. Daca iti doresti durata lunga de functionare fii atent la recomandarile noastre precum si la indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura