Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
LF27AW3D-SC
Out Of stock
Descriere
Pastram in tainitele noastre floarea pieselor de schimb destinate transmisiei finale. O ocrotim cu multa grija, caci ii recunoastem valoarea si importanta. Daca bati la poarta, iti vom deschide calea spre aceste comori tehnice, dezvaluindu-ti calitatile lor unice. Daca vei alege acest superb rulment butuc Dana Spicer 112-215 vei vedea cum utilajul tau se transforma chiar sub privirile tale. Si e vorba de magie, e vorba doar de om. Omul de la ACN care are grija de tine.

Piesa careia i-am facut intrarea aici, este o componenta originala Dana Spicer. Daca afli prima oara lucruri despre aceasta gama de produse, poti incepe sa ii resimti calitatile achizitionand un rulment butuc. Afacerea ta va incepe sa capete o alta consistenta. Pentru ca utilajele tale functioneaza acum mai bine acum. Nu ezita sa ne contactezi, nu ezita sa iti asculti instinctul, nu ezita sa faci pasul, nu ezita in general!

Rulment butuc Dana Spicer 112-215 pune transmisia pe orbita performantei
Atunci cand intervine o defectiune in zona rotilor, apar concomitent probleme cu deplasarea utilajului tau. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, e posibil ca tu sa vrei sa o iei dreapta si “uty” s-o ia stanga. Este binevenita o interventie cat mai urgenta pentru a schimba rulmentul butuc defect, pentru a nu afecta functionarea celorlalte piese ale sistemului de transmisie.

ACN, cu motor, vino sa ma iei in zbor
Cere-ne fara inhibitii interventia atunci cand ai nevoie de suport. Suntem alaturi de tine nu doar cu piese de schimb, consumabile, sau tool-uri, ci si cu o echipa competenta de specialisti pregatita sa iti rezolve problemele. Contacteaza-ne prin serviciul gratuit de consultanta si iti vom raspunde la orice solicitare. Impreuna vom gasi mereu cele mai bune rezolvari, ba chiar mai mult. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam Ne ocupam iar te poti concentra mai departe la afacerea ta.

Garantie
Pentru ca iti oferim doar produse care aduc performanta, un rulment butuc Dana Spicer 112-215 te va surprinde la sosire cu o garantie de 6 luni de la momentul comenzii, pentru defecte din fabrica. Alaturi de factura, vei gasi in colet si certificatul specific.

Livrare
Robustul rulment ajunge la tine mai repede ca vantul si in acelasi timp cu gandul. Avand ca suport cele mai bune firme de curierat rapid din tara. Sau, daca ai timp pentru o mica plimbare, vino sa fii musafirul nostru si sa ridici personal piesa chiar din depozit. Bucurosi sa ne cunoastem. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau utilizand datele din contact.

Montaj
Iar cand ajungi la aceasta operatiune, iti recomandam sa apelezi doar la specialistii care stiu cu ce “se mananca” speta. La cerere, iti recomandam chiar noi unul bun. Oriunde in tara. Nu lasa operatiunea aceasta pe mana oricui. Risti sa iti puna utilajul pe butuci.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura