Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
8QIP4ZHG-MC
Out Of stock
Descriere
Alegerile corecte nu sunt mereu usor de facut, mai ales atunci cand vine vorba de utilajele tale. Oricat de bune ti-ar fi intentiile, piata pieselor de schimb este vasta si in continua schimbare. Ai gasit numeroase variatiuni ale acestui suport brat Caterpillar 442D si iti este greu sa te decizi asupra celei potrivite? Haide sa te ajutam! Prima mentiune pe care o putem face este ca produsele gasite in depozitul nostru sunt toate de calitate superioara, poti fi sigur de asta! Petrecem mult timp pentru a alege numai cele mai bune piese de schimb.

Iti usuram treaba daca alegi sa ne contactezi! Asteptam cu nerabdare apelul tau, te ajutam sa alegi piesele de schimb perfecte! Cum functioneaza treaba asta? Am pus la punct o echipa pasionata de domeniul tehnic, care este mereu la curent cu orice noutate. Suntem 100% siguri ca nicio intrebare de-a ta nu ne va surprinde, iar orice problema tehnica va fi pentru noi floare la ureche.

Bratul excavatorului tau va avea sustinerea necesara cu acest suport brat Caterpillar 442D!
Rolul acestui suport este unul anevoios, anume sustinerea continua a bratului de excavare si fixarea corespunzatoare a acestuia. Partea buna este ca are rezistenta maxima si toate calitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit orice task, oricat ar fi el de greu.

Vino-n lumea ACN!
Reusim sa construim un univers al utilajelor fara cusur. Orice problema intampini, poti fi sigur ca isi gaseste rezolvarea la noi! Apeleaza-ne, serviciul de consultanta tehnica iti sta oricand la dispozitie si este 100% gratuit!

Livrare
Repede repejor ne miscam si cand pregatim produsele, si cand le impachetam si cand le trimitem spre tine. La comanda unui suport brat Caterpillar 442D nou, stii ca acesta va ajunge la tine chiar a doua zi.

Montaj
Buna e cafeaua de dimineata atunci cand o bei linistit! Cat de linistit poti sa si fii atunci cand te gandesti “oare piesa aia oi fi montat-o bine”? Suna-ti mecanicul de incredere, fii sigur de calitatea serviciilor!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura