Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Cod produs
RUH0PVZC-MC
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb de inalta calitate si cele mai putin calitative iti stau cate una pe fiecare umar. Cele din urma iti soptesc despre preturile mici cu care vin, celelalte despre siguranta pe care i-o aduc utilajului tau. Ce faci? Noi stim care este recomandarea noastra, anume piesele de calitate superioara, iar acestea nu mai implica acum compromisuri. Acest suport brat Caterpillar 438C pe care il gasesti la noi nu numai ca este foarte rezistent, dar are si un pret competitiv.

Esti interesat de ofertele noastre sau vrei sa afli mai multe despre produsele pe care le comercializam? Contacteaza-ne sau vino la sediul nostru pentru a ne vizita! Avem numai colegi priceputi si bine documentati, care nu numai ca iti vor da detalii despre piesele de schimb, dar te ajuta si sa intelegi mai bine ce presupune intretinerea buldoexcavatorului tau.

Suport brat Caterpillar 438C - nu a fost niciodata mai usor sa ii oferi bratului sustinerea de care are nevoie!
Rolul acestui suport este unul anevoios, anume sustinerea continua a bratului de excavare si fixarea corespunzatoare a acestuia. Partea buna este ca are rezistenta maxima si toate calitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit orice task, oricat ar fi el de greu.

Vino-n lumea ACN!
Reusim sa construim un univers al utilajelor fara cusur. Orice problema intampini, poti fi sigur ca isi gaseste rezolvarea la noi! Apeleaza-ne, serviciul de consultanta tehnica iti sta oricand la dispozitie si este 100% gratuit!

Livrare
Repede repejor ne miscam si cand pregatim produsele, si cand le impachetam, si cand le trimitem spre tine. La comanda unui suport brat Caterpillar 438C nou, stii ca acesta va ajunge la tine chiar a doua zi.

Montaj
Buna e cafeaua de dimineata atunci cand o bei linistit! Cat de linistit poti sa si fii atunci cand te gandesti “oare piesa aia oi fi montat-o bine”? Suna-ti mecanicul de incredere, fii sigur de calitatea serviciilor!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura