Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa 12v pentru cilindru compactor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OIXF7Y9H-LA
Out Of stock
Descriere
Pompa apa 12v cilindru compactor este solutia ideala pentru umezirea corecta a tamburilor. Are dimensiuni compacte si se monteaza usor pe recipientul cu apa sau solutie umezitoare. Este prevazuta cu un sistem silentios de pompare ce asigura un debit constant al lichidului, umidificand uniform tamburul in timpul procesului de compactare. Datorita designului sau robust, rezista in timp si este fiabila.

Daca vechea ta pompa s-a uzat, ACN Piese Utilaje are solutia potrivita. Dispune de o gama larga de pompe de apa si accesorii de cea mai buna calitate, special concepute pentru a fi utilizate in conditii grele alaturi de utilajele de constructii. De asemenea, ofera piese de schimb pentru orice echipament, precum si asistenta tehnica calificata.

Pompa apa 12v pentru cilindru compactor - Nu te lasa la nevoie!
Este foarte probabil ca vechea pompa de apa sa se fi deteriorat din cauza vibratiilor intense la care a fost supusa in timpul functionarii cilindrului compactor. Tamburul vibreaza puternic atunci cand este compactat. Astfel, transmitand si pompei miscari violente care, pe termen lung, ii pot deteriora carcasa si sistemul electronic. De aceea, o pompa noua si fiabila este necesara pentru a asigura o umezire corecta si preveni defectarea ulterioara a cilindrului. Daca nu esti sigur de motivul defectarii pompei de apa citeste in continuare. Avem o surpriza pentru tine.

Consultanta gratuita!
Daca ai diverse probleme cu utilajele tale si nu stii de ce piese au nevoie sau pur si simplu nu vrei sa iti bati capul cautandu-le pe site, nu ezita sa ne contactezi. Unul dintre consultanii nostri amabili si profesionisti se va ocupa in cel mai scurt de tine. In felul acesta nu vei pierde timp cautand si vei fi sigur ca piesa este cea de care aveai nevoie.

Garantie
La ACN Piese Utilaje, ne straduim sa asiguram calitatea si fiabilitatea produselor noastre. Asfel, beneficiezi de 6 luni garantie pentru pompa apa 12v cilindru compactor ca dovada a angajamentului nostru fata de satisfactia clientilor nostri. Cu aceasta garantie, poti avea incredere ca investitia ta este protejata. Suntem printre putinii pe care ii preocupa performanta optima a echipamentului tau!

Livrare
Suntem dedicati sa iti furnizam produsele in cel mai scurt timp posibil. De aceea iti oferim optiunea de livrare rapida in 24 de ore pentru pompa apa 12v cilindru compactor. Facem asta pentru a te asigura ca primesti piesa de care ai nevoie in cel mai scurt timp. De asemenea, avem disponibila si optiunea de ridicare personala de la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa poti intra in posesia produsului in cel mai convenabil mod pentru tine.

Montaj
Pentru a te bucura de garantia oferita de ACN Piese Utilaje pentru piesele cumparate, este important sa respecti conditiile de garantie. Una dintre aceste conditii este ca montarea pieselor sa se realizele intr-un service autorizat, care are personal calificat si echipamente adecvate. Daca nu cunosti un service autorizat in zona ta, nu trebuie sa iti faci griji. ACN Piese Utilaje are o retea de parteneri care ofera servicii de montare pentru piesele de utilaje grele.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura