Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 8000543238

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
RWDO3QFL-LA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa 8000543238 este o piesa destinata udarii tamburilor cilindrului compactor, pentru a umezi suprafata solului in timpul compactarii. Aceasta pompa contribuie la imbunatatirea eficientei si calitatii procesului de compactare. Aceasta previne adeziunea solului la tamburi si reducand rezistenta la rulare. Pompa are un design simplu si fiabil, cu un rotor din metal sau plastic, rulmenti, garnituri si o carcasa din aluminiu sau fonta. Pompa se actioneaza printr-un motor electric si are un debit variabil in functie de tipul si dimensiunea cilindrului compactor.

Daca ai nevoie de o pompa de apa noua sau de orice alta piesa pentru cilindrul compactor sau alte utilaje agricole sau de constructii, iti recomandam sa apelezi la ACN Piese Utilaje, un furnizor de incredere cu o experienta vasta in domeniu. ACN Piese Utilaje are stocuri foarte mari de produse pentru firmele din agricultura si constructii, oferind preturi competitive si livrare rapida. Indiferent de marca sau modelul utilajului tau, la ACN Piese Utilaje vei gasi piesa potrivita pentru nevoile tale.

Pompa de apa 8000543238 - Produsele de calitate se vad de la o posta!
O pompa de apa defecta poate cauza probleme la functionarea cilindrului compactor. Acestea ar putea fi presiune insuficienta a apei sau lipsa apei. De aceea, este important sa verifici periodic starea pompei si sa o inlocuiesti la timp daca prezinta semne de uzura sau defectiune. Printre cauzele care pot duce la defectarea pompei de apa se numara: coroziunea, desechilibrarea arborelui. Dar ar putea fi si tensiunea excesiva a curelei, scurgerile de la nivelul garniturii, cavitatia sau contaminarea apei.

Contacteaza-ne acum!
Pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna pompa de apa pentru cilindrul compactor al tau, ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta gratuita din partea unor specialisti calificati si experimentati. Ei te vor indruma sa faci alegerea optima in functie de caracteristicile tehnice ale utilajului, de conditiile de lucru si de bugetul tau. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice intrebare sau nelamurire legata de pompele de apa sau alte piese pentru utilaje. Te asteptam cu drag!

Garantie
Aceasta piesa beneficiaza de 6 luni garantie. Pentru a te bucura de garantia oferita de ACN Piese Utilaje pentru pompa de apa 8000543238 unice, este important sa respecti conditiile de garantie. Una dintre aceste conditii este ca montarea pompei sa se realizele intr-un service autorizat. Astfel, te asiguri ca pompa este instalata corect, conform instructiunilor producatorului, si ca nu exista riscul de avarii sau defecte cauzate de o montare necorespunzatoare. Daca nu cunosti un service autorizat in zona ta, nu trebuie sa iti faci griji.

Livrare
Vrem ce e mai bun pentru tine. Din acest motiv iti aducem pompa de apa 8000543238 in 24h pentru ca afacerea ta sa nu stea in loc. Daca nu mai poti astepta nici macar atat o poti ridica personal de la sediul nostru din Bucuresti.

Montaj
Cand vine vorba de montajul pieselor noastre, recomandam intotdeauna ca acesta sa fie efectuat de catre profesionisti sau intr-un service autorizat. Montajul corect asigura functionarea optima a piesei si mentine integritatea acesteia pe termen lung. Pentru a face acest proces mai convenabil pentru tine. ACN Piese Utilaje pune la dispozitie o serie de service-uri partenere autorizate. Acestea sunt mereu gata sa efectueze montajul pieselor noastre in mod profesionist. Astfel, poti avea incredere ca piesa ta va fi instalata corect si ca utilajul tau va functiona la performante maxime.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura