Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa PMP204M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G6TZEXH9-LA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa PMP204M asigura umidificarea corecta a tamburului cilindrului compactor. Design-ul sau ergonomic permite o montare si demontare usoara. Construita din otel inoxidabil rezistent la coroziune si vibratii intense, pompa are un motor silencios cu etanse ermetice ce functioneaza continuu chiar si in cele mai dificile conditii de mediu. Sistemul de pompare cu rotor robust asigura un debit mare al lichidului, umidificand uniform solutia.

Daca avei nevoie de piese sau echipamente profesionale pentru utilajele tale, va recomandam sa vizitezi site-ul ACN Piese Utilaje. Beneficiezi aici de o gama larga de pompe si accesorii hidraulice de cea mai buna calitate, testate si certificate pentru durabilitate. Personalul va poate oferi consultanta de specialitate. Pe langa mompe de toate felurile avem cam tot ce ai avea nevoie pentru utilajele tale. Stim cat de mult muncesc acestea si iti suntem parteneri pentru ca sa le poti servisa la timp si sa te bucuri de ele multi ani.

Pompa de apa PMP204M - Bucura-te de o piesa de calitate cum nu are toata lumea
Componentele interne ale vechii pompe probabil s-au uzat din cauza vibratiilor intense generate de tamburul cilindrului in timpul lucrului. O pompa noua, robusta ca modelul PMP204M va asigura o functionare fiabila mult timp, umezind corect tamburul si prelungind durata de viata a intregului utilaj. O investitie care merita facuta pentru eficienta pe termen lung. Haide sa aflam cam care ar fi cauzele pentru care s-a defectat vechea pompa de apa. Cele mai intalnite cauze ale defectarii pompelor de apa sunt uzura normala, contaminarea apei cu impuritati, cauze electrice. Pentru a nu mai ajunge in aceasta situatie inti oferim un serviciu foarte important si anume consultanta tehnica gratuita!

Bucura-te de ce e mai bun pentru afacerea ta!
Stim cat de putin timp ai intr-o afacere, de aceea iti oferim consultanta tehnica gratuita. Facem asta pentru ca sa economisesti timp in cautarea piesei de care ai nevoie si pentru a ne asigura ca aceasta este compatibila cu utilajul pentru care ai nevoie.

Garantie
Iti oferim pentru pompa de apa PMP204M 6 luni garantie ca sa stai fara stres in cazul unei defectiuni de fabrica. Cu aceasta garantie, poti avea incredere ca investitia ta este protejata. Suntem printre putinii pe care ii preocupa performanta optima a echipamentului tau!

Livrare
La ACN Piese Utilaje, ne pasa de nevoile tale, asa ca pentru pompa Pompa de apa PMP204M oferim doua optiuni convenabile de livrare. Poti opta pentru livrarea rapida in doar 24 de ore. Prin urmare vei avea produsul in cel mai scurt timp posibil. Sau, daca doresti sa economisesti timp poti ridica produsul direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Pentru a pastra garantia pieselor achizitionate de la ACN Piese Utilaje recomandam montarea acestora intr-un service autorizat, asta pentru a beneficia de o montare de calitate si fara probleme tehnice pe viitor. Daca nu cunosti niciun service autorizat va putem pune in legatura cu unul dintr service-urile partenere.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura