Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa LP204

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
AUNT8PLS-LA
Out Of stock
Descriere
Pompele de apa nu au fost nicodata mai utilizate ca pana acum. Exista o varietate atat de mare si pentru toate intrebuintarile. Astazi vrem sa iti prezentam o pompa de apa lp204 incredibila. Este o uneala care face miniuni in munca cu cilindrul compactor. Aceasta ajuta la udarea tamburilor, astfel reducand rezistenta la inaintare a utilajului. Piesa este una de o calitate greu de gasit si promite rezistenta pe un timp indelungat.

La ACN Piese Utilaje stim cat de ostenitoare este munca in constructii. Partea frumoasa este ca utilajele ajuta pe cat posibil la usurarea acestei munci. Totusi si aceastea, ca si noi oamenii, se mai imbolnavesc si au nevoie de tratament. Medicul potrivit in aceasta situatie este echipa ACN Piese Utilaje care vine cu un stoc foarte mare de piese pentru mai toate marcile si toate modelele la care te-ai putea gandi. Suntem bucurosi cand auzim ca utilajele functioneaza fara probleme.

Pompa de apa lp204 - Ai grija de utilajul tau
Intr-un domeniu precum constructiile este inevtitabila defectarea utilajelor. Probabil acum intampini probleme cu pompa de apa care uda tamburii cilindrului compactor. Daca nu stii de ce s-a defectat haide sa aflam cateva motive. Printre principalele motive ar fi usiza normala si coroziunea. Acestea nu pot tine o viata pentru ca muncesc foarte mult si este normal sa se defecteze. Alte motive ar fi problemele electrice sau contaminarea apei. Acestea nu au dus brusc la defectarea pompei, dar au avut consecinte care s-au simtit in timp

Avem o veste foarte buna pentru tine!
Contacteaza-ne si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Asta sigur te va ajuta sa achizitionezi toate piesele de care ai nevoie cu un efort minim. Consultantii nostri specializati abia asteapata sa discute cu tine si sa iti rezolve problemele.

Garantie
Suntem mandri sa va informam ca pompa apa lp204 beneficiaza de o garantie solida de 6 luni. Aceasta garantie acopera orice defecte de fabricatie si functionare neconforma, oferindu-ti linistea ca produsul tau este protejat.

Livrare
La ACN Piese Utilaje, ne pasa de nevoile tale, asa ca pentru pompa apa lp204 oferim doua optiuni convenabile de livrare. Poti opta pentru livrarea rapida in doar 24 de ore. Prin urmare vei avea produsul in cel mai scurt timp posibil. Sau, daca doresti sa economisesti timp poti ridica produsul direct de la sediul nostru din Bucuresti.

Montaj
Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a-ti pastra garantia in deplina valabilitate. Astfel, poti avea certitudinea ca produsul tau este instalat corect si ca obtii toate beneficiile garantiei. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate, pregatite sa te asiste in instalarea si intretinerea produselor.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura