Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 293130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
VSDYRW12-LA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa electrica 293130 este alegerea perfecta pentru a mentine nivelul corespunzator de umiditate si pentru a asigura performanta optima a cilindrului compactor. Cu un design compact si rezistent, aceasta pompa electrica ofera o performanta constanta, asigurandu-se ca tamburii cilindrului compactor sunt intotdeauna bine udai, ceea ce contribuie la o compactare eficienta a solului sau a asfaltului.

Daca doresti produse de calitate la preturi avantajoase, te sfatuim sa explorezi oferta ACN Piese Utilaje. Suntem printre cei mai mari distribuitori de piese pentru utilaje agricole si industriale din Romania. Stocurile noastre sunt mereu pline cu produse care abia asteapta sa ajunga la tine. Nu ne lasa cu produse pe stoc cand cu totii stim cata nevoie au utilajele tale de ele. Cumpara pentru prima data de la noi si iti promitem ca iti vei dori sa revii.

Pompa de apa electrica 293130 - Ideala pentru umidificarea tamburilor cilindrului compactor

Montarea pompei de apa este un proces simplu si poate fi realizata de catre personalul tehnic calificat. Aceasta poate fi instalata direct pe cilindrul compactor in punctul potrivit pentru a asigura o distributie uniforma a apei. De obicei, este necesar sa se efectueze urmatorii pasi: Identificarea locatiei potrivite inainte de montaj, este esential sa identifici locul de instalare optim pentru pompa de apa. Fixarea pompei este esentiala dupa care de face conectarea la sursa de apa. In etapa urmatoare asigura-te ca sunt conectate la o sursa de curent corespunzatoare si ca sunt protejate impotriva scurtcircuitelor sau avariei electrice. In final efectuam verificari si teste pentru a fi siguri de calitatea executiei.

Cu asa prieteni sigur vei avea succes!
ACN Piese Utilaje ofera si consultanta tehnica gratuita. Daca ai intrebari sau ai nevoie de sfaturi privind instalarea sau intretinerea Pompei de apa electrica 293130 sau a altor piese de echipament, expertii lor tehnici sunt disponibili pentru a-ti oferi asistenta si indrumare. Astfel, poti beneficia de siguranta si eficienta pe termen lung pentru echipamentele tale.

Garantie
Suntem mandri sa va informam ca pompa apa 293130 beneficiaza de o garantie solida de 6 luni. Aceasta garantie acopera orice defecte de fabricatie si functionare neconforma, oferindu-va linistea ca produsul dvs. este protejat.

Livrare
La ACN Piese Utilaje, ne pasa de nevoile tale, asa ca pentru pompa apa 293130 oferim doua optiuni convenabile de livrare. Poti opta pentru livrarea rapida in doar 24 de ore. Prin urmare vei avea produsul in cel mai scurt timp posibil. Sau, daca doresti sa economisesti timp poti ridica produsul direct de la sediul nostru din Bucuresti.

Montaj
Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a va pastra garantia in deplina valabilitate. Astfel, puteti avea certitudinea ca produsul dvs. este instalat corect si ca beneficiati de toate beneficiile garantiei. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate, pregatite sa va asiste in instalarea si intretinerea produselor. Alegand unul dintre aceste service-uri partenere, va puteti bucura de servicii de incredere si expertiza tehnica, asigurandu-va ca echipamentul dvs. va functiona in parametri optimi pentru o perioada indelungata.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura