Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 3625425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ED175USM-LA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa 3625425 reprezinta solutia ideala pentru asigurarea umiditatii corecte a solutiei din rezervorul cilindrului vibrator. Construita din otel inoxidabil rezistent la coroziune si vibratii intense, pompa are un motor silencios cu etanse ermetice ce functioneaza continuu chiar si in cele mai dificile conditii de mediu. Sistemul de pompare cu rotor robust asigura un debit mare al lichidului, umidificand uniform solutia. Design-ul sau compact o face usoar de montat pe orice rezervor. Calitatea si durabilitatea garanteaza o investitie pe termen lung.

La magazinul specializat Utilaje de Constructii gasiti intotdeauna solutiile profesionale de care aveti nevoie. Prin gama noastra vasta de echipamente si accesorii de top, personalul cu experienta iti poate recomanda varianta optima in functie de caracteristicile proiectului si buget. Beneficiati aici de avataje precum: consultanta tehnica specializata, livrare rapida, montaj si service realizate de mecanici autorizati, garantii. Toate la cele mai bune preturi.

Pompa de apa 3625425 - Dupa ce cumperi odata de la noi sigur nu te vei mai putea opri
Uzura in timp a componentelor interne, deteriorarea carcasei sau a motorului electric ca urmare a vibratiilor violente generate de functionarea cilindrului erau cauzele pentru care pompa precedenta isi reducea treptat performantele. Investind acum intr-un model profesionist precum 3625425, asigurati o functionare fiabila, fluidizarea proceselor si protectia echipamentului pe o perioada indelungata. Alte cauze ale defectarii vechii pompe de apa ar putea fi uzura normala sau prematura. Uzura prematura este determinata de diferite impuritati ale apei sau din diferite cauze eletrice.

Suntem prietenul tau la nevoie!
ACN Piese Utilaje isi respecta clienti si din acest motiv le oferim consultanta tehnica gratuita pentru toate problemele pe care le-ar putea intampina cu utilajele lor. Oferim consultanta tehnica pentru aflarea defectiunii de care sufera utilajul si gasirea piesei de care avei nevoie. Nu ezita sa ne contactezi!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, ne straduim sa asiguram calitatea si fiabilitatea produselor noastre. Asfel, beneficiezi de garantia de 6 luni pentru pompa de apa 3625425 ca dovada a angajamentului nostru fata de satisfactia clientilor nostri. Cu aceasta garantie, poti avea incredere ca investitia ta este protejata. Suntem printre putinii pe care ii preocupa performanta optima a echipamentului tau!

Livrare
La ACN Piese Utilaje, ne pasa de nevoile tale, asa ca pentru pompa de apa 3625425 oferim doua optiuni convenabile de livrare. Poti opta pentru livrarea rapida in doar 24 de ore. Prin urmare vei avea produsul in cel mai scurt timp posibil. Sau, daca doresti sa economisesti timp poti ridica produsul direct de la sediul nostru din Bucuresti.

Montaj
Cand vine vorba de montajul pieselor noastre, recomandam intotdeauna ca acesta sa fie efectuat de catre profesionisti sau intr-un service autorizat. Montajul corect asigura functionarea optima a piesei si mentine integritatea acesteia pe termen lung. Pentru a face acest proces mai convenabil pentru tine. ACN Piese Utilaje pune la dispozitie o serie de service-uri partenere autorizate. Acestea sunt mereu gata sa efectueze montajul pieselor noastre in mod profesionist. Astfel, poti avea incredere ca piesa ta va fi instalata corect si ca utilajul tau va functiona la performante maxime.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura