Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 2335548

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
LSPKCV4U-LA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa 2335548 este o solutie fiabila pentru asigurarea umiditatii corecte a tamburului cilindrului compactor. Construita din materiale rezistente la vibratii si coroziune, pompa poate functiona indiferent de conditiile adverse de la santier. Sistemul silentios de pompare cu rotor robust si etans are o capacitate mare, asigurand un debit constant al apei catre tambur. Design-ul compact permite montarea facila langa cilindru. Cu o functionare indelungata, pompa 2335548 se dovedeste a fi o investitie rentabila.

Magazinul ACN Piese Utilaje detine o gama vasta de pompe si accesorii hidraulice, testate si certificate pentru rezistenta. Personalul calificat va poate oferi consiliere profesionista in alegerea celui mai potrivit echipament in functie de capacitate, tip de utilizare si buget. Beneficiati de cele mai bune servicii: livrare rapida, montaj la fata locului de catre specialisti, asistenta non-stop si garantie generoasa. Dar despre toate acestea vei afla in cele ce urmeaza.

Pompa de apa 2335548 - O piesa asa cum multi ar dori sa aiba!
Expunerea indelungata la vibratii intense generate de compactarea tamburului cilindrului a dus inevitabil la uzura prematura a vechei pompe de apa. Sistemul electronic si mecanic au suferit deteriorari din cauza eforturilor violente transmise de la motor. O pompa noua construita special pentru asemenea conditii dificile, ca modelul 2335548, va asigura o functionare fiabila mult timp de acum incolo, umidificand corect si prelungind durata de viata a cilindrului.

Daca ai nelamuriri, apeleaza la noi!
Daca intampini probleme in gasirea produselor potrivite pentru tine sau pur si simplu vrei sa scapi de grija cautarii pieselor necesare ne poti contacta. Avem o echipa care e gata sa iti sara oricand in ajutor. Suna-ne!

Garantie
La ACN Piese Utilaje, ne straduim sa asiguram calitatea si fiabilitatea produselor noastre. Asfel, beneficiezi de garantia de 6 luni pentru pompa de apa 2335548 ca dovada a angajamentului nostru fata de satisfactia clientilor nostri. Cu aceasta garantie, poti avea incredere ca investitia ta este protejata. Suntem printre putinii pe care ii preocupa performanta optima a echipamentului tau!

Livrare
La ACN Piese Utilaje, ne pasa de nevoile tale, asa ca pentru pompa de apa 2335548 oferim doua optiuni convenabile de livrare. Poti opta pentru livrarea rapida in doar 24 de ore. Prin urmare vei avea produsul in cel mai scurt timp posibil. Sau, daca doresti sa economisesti timp poti ridica produsul direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un service autorizat pentru a-ti pastra garantia in deplina valabilitate. Astfel, poti avea certitudinea ca produsul tau este instalat corect si ca obtii toate beneficiile garantiei. Totusi, pentru a va oferi si mai multa comoditate, ACN Piese Utilaje are o serie de service-uri partenere autorizate, pregatite sa te asiste in instalarea si intretinerea produselor. Alegand unul dintre aceste service-uri partenere, te poti bucura de servicii de incredere si expertiza tehnica, asigurandu-te ca echipamentul tau va functiona in parametri optimi pentru o perioada indelungata.

Specificatii tehnice

7.0 l/min
12v
Trimite mesaj
Din Gura in Gura