Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot brat pentru buldoexcavator Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Cod produs
Y9OF2WKD-MC
Out Of stock
Descriere
Singurul motiv pentru care nu gasesti orice piesa de schimb pentru utilajele tale in depozitul nostru este pentru ca noi le alegem strict pe cele de calitate superioara. Asa ca nu vei gasi ceea ce cauti, dar vei gasi ceva chiar mai bun! Acest pivot brat buldoexcavator Caterpillar 432E este un inlocuitor de nadejde pentru piesa originala, iar pretul este de neratat.

Haide sa discutam putin despre produsele care te intereseaza si sa gasim cele potrivite! Ne spui despre simptomele utilajelor tale, iar noi le remediem inainte sa se instaureze defectiunile serioase. Nu e greu sa iti ingrijesti corespunzator utilajele atunci cand stii exact ceea ce este de facut. De sfaturi ne ocupam noi! Serviciul nostru de consultanta tehnica va fi intotdeauna gratuit, nu exista compromisuri cand vine vorba de calitate!

Pivot brat buldoexcavator Caterpillar 432E - un ajutor strasnic!
Intre sasiu si bratul de excavare face legatura acest pivot, deci este de la sine inteles ca acesta trebuie sa fie de calitate superioara pentru o functionare corespunzatoare a utilajului tau. Rolul acestei piese de schimb este fixarea temeinica si sustinerea bratului si, fara dar si poate, se descurca de minune! Te vei convinge singur, nu ne indoim de asta!

Situatii dificile, rezolvari usoare!
Desi ne dorim sa nu fii niciodata pus in fata unei situatii dificile, nici cand vine vorba despre utilajele tale, nici in alt aspect al vietii, stim ca uneori acestea sunt inevitabile. De aceea, noi venim cu rezolvari pentru orice situatie tehnica intampini. Este usor cand lucrezi cu profesionisti!

Livrare
Produsele tale sunt in cele mai bune maini si dupa ce pleaca din depozitul nostru. Livratorii cu care colaboram isi fac treaba cu multa seriozitate si se asigura ca acest pivot brat buldoexcavator Caterpillar 432E ajunge la tine in mai putin de 24 de ore de la plasarea comenzii.

Montaj
Daca montajul acestei piese de schimb pare floare la ureche, este de datoria noastra sa iti spunem ca nu este tocmai asa. Nu mai astepta, apeleaza un specialist pentru a te ajuta!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura