Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot brat pentru buldoexcavator Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
PIDHKZ9J-MC
Out Of stock
Descriere
Nu vrem sa fim cei ce vin cu stirile negative, dar ne simtim raspunzatori sa iti spunem ca utilajele tale au nevoie de inlocuirea unor piese o data la ceva timp. Daca bratul de excavare pare sa nu mai functioneze la adevarata lui capacitate, cel mai probabil are nevoie de un pivot brat buldoexcavator Caterpillar 416E nou. In depozitul nostru gasesti unul de calitate superioara, care se dovedeste a fi si maxim de rezistent. Nici macar vestile astea nu par atat de rele atunci cand afli ce pret bun are!

Si nu este o exceptie de la regula, la preturi competitive vin toate produsele din depozitul nostru, de la mic la mare. Pe langa asta, iti punem la dispozitie si serviciul de consultanta tehnica, care iti va fi nu numai foarte util, dar si gratuit. Gasesti la noi indrumari si informatii tehnice pentru orice situatie cu care te confrunti, fie ca doresti sau nu sa achizitionezi ceva. Hai, nu mai astepta, apeleaza-ne, nu vei fi dezamagit!

Pivot brat buldoexcavator Caterpillar 416E - o piesa de toata frumusetea!
Intre sasiu si bratul de excavare face legatura acest pivot, deci este de la sine inteles ca acesta trebuie sa fie de calitate superioara pentru o functionare corespunzatoare a utilajului tau. Rolul acestei piese de schimb este fixarea temeinica si sustinerea bratului si, fara dar si poate, se descurca de minune! Te vei convinge singur, nu ne indoim de asta!

Situatii dificile, rezolvari usoare!
Desi ne dorim sa nu fii niciodata pus in fata unei situatii dificile, nici cand vine vorba despre utilajele tale, nici in alt aspect al vietii, stim ca uneori acestea sunt inevitabile. De aceea, noi venim cu rezolvari pentru orice situatie tehnica intampini. Este usor cand lucrezi cu profesionisti!

Livrare
Produsele tale sunt in cele mai bune maini si dupa ce pleaca din depozitul nostru. Livratorii cu care colaboram isi fac treaba cu multa seriozitate si se asigura ca acest pivot brat buldoexcavator Caterpillar 416E ajunge la tine in mai putin de 24 de ore de la plasarea comenzii.

Montaj
Daca montajul acestei piese de schimb pare floare la ureche, este de datoria noastra sa iti spunem ca nu este tocmai asa. Nu mai astepta, apeleaza un specialist pentru a te ajuta!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura