Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot brat 316-1079

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
316-1079
Cod produs
61CR3V0Z-MC
Out Of stock
Descriere
Acest univers tehnic este atat de vast si derutant, incat iti este foarte usor sa te pierzi in el. Ai la indemana un amalgam de informatii despre ingrijirea utilajelor tale, piesele de schimb necesare acestora ori reparatiile de care are nevoie. Noi te ajutam cu solutii mai usoare. Iti aducem numai piese de schimb de cea mai inalta calitate, cum ar fi acest pivot brat 316-1079 care va asigura fixarea in siguranta a bratului utilajului.

Pe langa asta, in cadrul serviciului de consultanta gratuita, vei afla tot ceea ce te intereseaza referitor la mentenanta si reparatiile utilajelor. Nici mai mult, nici mai putin, numai strict ce te intereseaza. Poti fi sigur ca informatiile primite sunt din surse sigure si de incredere, deoarece toti consultantii nostri sunt foarte priceputi. Au adunat anii intregi de experienta in domeniu cu pasiunea si a rezultat un serviciu de nadejde, pe care te poti baza oricand.

Pivot brat 316-1079 - nu o piesa de schimb oarecare!
Puntea de legatura intre sasiu si bratul de excavare este facuta de acest pivot, asigurand sustinerea si fixarea corespunzatoare a bratului. Isi ia in serios rolul, pe care il duce mereu la bun sfarsit! Nu numai rezistenta il caracterizeaza, dar si fiabilitatea.

Alegeri inspirate pentru utilaje fara probleme!
Aici intervenim noi, in a iti oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a face cele mai inspirate si bune decizii pentru utilajele tale. Venim cu toate informatiile necesare pentru a gasi cele mai simple si eficiente rezolvari.

Livrare
Nu este nevoie sa iti pui pe pauza lucrarile atunci cand iti comanzi piesele de schimb de la noi. Acest pivot brat 316-1079 va ajunge la tine in 24 de ore de la plasarea comenzii. Apeleaza-ne acum!

Montaj
Piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi sunt mereu de top, de asta poti fi sigur. Tie iti ramane acum sa apelezi un mecanic cu experienta pentru a le monta. Ofera-le performante maxime cu un montaj corespunzator!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura