Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot brat 2096862

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
2096862
Cod produs
MLAXPI0U-MC
Out Of stock
Descriere
Utilizarea pieselor de schimb de inalta calitate isi spune mereu cuvantul in functionarea corespunzatoare a utilajelor tale. Cum poti astepta rezultate de top atunci cand componentele sunt cel mult mediocre? Ai nimerit bine aici, la ACN, unde stii ca orice produs ai alege este de calitate superioara. Exceptie nu face nici acest pivot brat 2096862 asupra caruia te-ai oprit. Nu il laudam pentru ca este al nostru, ci pentru ca merita. Te vei convinge singur de rezistenta acestui produs, chiar din momentul in care va fi montat.

Nu se termina aici atuurile lui, faptul ca are un pret competitiv si ca va fi la tine chiar maine sunt inca doua lucruri care ar trebui sa te convinga ca este o foarte buna investitie. Consultanta gratuita pe care ti-o oferim atat inainte, cat si dupa achizitionarea lui, este, la randul ei un plus. Stii ca alegerile facute vor fi mereu cele mai bune atunci cand colaborezi cu noi!

Pivot brat 2096862 - calitate de top, pret de nerefuzat!
Puntea de legatura intre sasiu si bratul de excavare este facuta de acest calut, asigurand sustinerea si fixarea corespunzatoare a bratului. Isi ia in serios rolul, pe care il duce mereu la bun sfarsit! Nu numai rezistenta il caracterizeaza, dar si fiabilitatea.

Alegeri inspirate pentru utilaje fara probleme!
Aici intervenim noi, in a iti oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a face cele mai inspirate si bune decizii pentru utilajele tale. Venim cu toate informatiile necesare pentru a gasi cele mai simple si eficiente rezolvari.

Livrare
Nu este nevoie sa iti pui pe pauza lucrarile atunci cand iti comanzi piesele de schimb de la noi. Acest pivot brat 2096862 va ajunge la tine in 24 de ore de la plasarea comenzii. Apeleaza-ne acum!

Montaj
Piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi sunt mereu de top, de asta poti fi sigur. Tie iti ramane acum sa apelezi un mecanic cu experienta pentru a le monta. Ofera-le performante maxime cu un montaj corespunzator!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura