Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot brat pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
X5J2KGM0-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand achizitionezi un buldoexcavator sau orice alt utilaj, iti asumi si toate costurile care vor urma. Este de datoria ta sa te asiguri ca acestea nu vor fi prea mari! Acest lucru il poti face prin intocmirea unui plan de mententanta pe care sa il respecti cu rigurozitate si prin inlocuirea pieselor atunci cand uzura incepe sa apara. In acest caz, alege numai piese de cea mai inalta calitate precum acest pivot brat buldoexcavator Caterpillar 434E pe care il gasesti la noi. Materialele si standardele conform carora a fost fabricat il pregatesc pentru un succes incontenstabil!

Este greu sa alegi produsele potrivite, mai ales atunci cand ai atat de multe optiuni. Acesta este unele dintre motivele pentru care exista serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. Tu ne povestesti putin despre modelul utilajului si defectiunile pe care le prezinta, iar noi gasim piesele de schimb compatibile. De ti se ivesc mai multe intrebari, nu ezita sa ni le adresezi. Tot ce tine de domeniul tehnic isi gaseste raspunsul si rezolvarea la ACN!

Pivot brat buldoexcavator Caterpillar 434E - ofera un sprijin real!
Intre sasiu si bratul de excavare face legatura acest pivot, deci este de la sine inteles ca acesta trebuie sa fie de calitate superioara pentru o functionare corespunzatoare a utilajului tau. Rolul acestei piese de schimb este fixarea temeinica si sustinerea bratului si, fara dar si poate, se descurca de minune! Te vei convinge singur, nu ne indoim de asta!

Situatii dificile, rezolvari usoare!
Desi ne dorim sa nu fii niciodata pus in fata unei situatii dificile, nici cand vine vorba despre utilajele tale, nici in alt aspect al vietii, stim ca uneori acestea sunt inevitabile. De aceea, noi venim cu rezolvari pentru orice situatie tehnica intampini. Este usor cand lucrezi cu profesionisti!

Livrare
Produsele tale sunt in cele mai bune maini si dupa ce pleaca din depozitul nostru. Livratorii cu care colaboram isi fac treaba cu multa seriozitate si se asigura ca acest pivot brat buldoexcavator Caterpillar 434E ajunge la tine in mai putin de 24 de ore de la plasarea comenzii.

Montaj
Daca montajul acestei piese de schimb pare floare la ureche, este de datoria noastra sa iti spunem ca nu este tocmai asa. Nu mai astepta, apeleaza un specialist pentru a te ajuta!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura