Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
BRSW9DEK-CD
Out Of stock
Descriere
Atunci cand afacerea ta da de greu, ce ar trebui sa faci mai intai? Iata o dilema care trebuie lamurita pentru ca lucrurile sa functioneze optim. Intai de toate e musai sa trasezi clar o linie. Prin aceasta le spui pieselor de schimb slabe ca nu mai au ce cauta dupa marcajul respectiv. Dupa ce ai setat acest perimetru, ai grija ca nici tu sa nu mai ajungi acolo, dar nici utilajele tale. Opteaza pentru aceasta camasa piston sanie Caterpillar 434E de care utilajul tau are mai multa nevoie decat ti-ai putea imagina. Doar dupa ce incepi sa cunosti calitatea ai posibilitatea de a intelege adevarata ei importanta.

Nicicand nu e prea devreme sa incepi sa construiesti o conduita dupa care sa te ghidezi. Piesele de schimb calitative reprezinta, aproape intotdeauna, conduita pe care sa o adopti atunci cand vine vorba despre imbunatatirea performantei utilajelor. Adevarul acesta poate fi probat usor. Sa facem, de exemplu, referire la timp. Acesta reprezinta o resursa fara de care nu doar ca nu se poate ajunge la succes, ci nicio afacere nu poate functiona. In acest context, este cat se poate de clar ca timpul nu trebuie risipit. Insa produsele de calitate slaba ingreuneaza functionarea utilajelor, uneori chiar o pun in pericol si nu asigura nicicum functionarea optima a masinariilor. E evident ca astfel de componente risipesc aceasta resursa pretioasa. Ce-i de facut? E simplu. Indreapta-ti atentia doar asupra pieselor de schimb de calitate.

Camasa piston sanie Caterpillar 434E - descopera cum e sa ai parte de o reparatie ca la carte!

O astfel de piesa reprezinta o echivalenta realizata cu mare migala si atentie. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Nu lasa ingrijorarea sa te acapareze!

Exista momente in care, atunci cand esti pe cale sa alegi o piesa de schimb, sa fii acaparat de neliniste. Nu iti face griji. Te putem ghida pe acest drum si nu ne lasam pana nu iti gasim piesa perfecta. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am dezvoltat exact pentru astfel de situatii!

Aceasta camasa piston sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 434E e o echivalenta calitativa. Iar o dovada a acestui fapt este si certificatul de o garantie, cu o valabilitate de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Iti trimitem aceasta camasa piston sanie Caterpillar 434E numaidecat. Stim ca nu e deloc placut sa stai cu utilajul pe tusa, neputincios ca nu poti lucra. De aceea ne grabim si facem tot ce tine de noi pentru ca in 24-48 de ore piesa sa ajunga la tine. Iti reamintim ca ACN Piese Utilaje e locul in care gasesti calitatea la fiecare click.

Atunci cand vine vremea montajului noii piese de schimb, nu te pripi si nu lua alegeri rapide doar pentru ca vrei sa scapi de aceasta chestiune. Alege sa lasi montajul doar pe mana profesionistilor.

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura