Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston Deutz 04253771

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz
Cod produs
4S309HOL-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei ca motorul tau sa poata functiona din nou in parametri optimi, inlocuieste componentele care dau semne de uzura. Aceasta camasa piston Deutz 04253771 care ti-a atras atentia este o alegere excelenta, caci da dovada de rezistenta si fiabilitate chiar si in cele mai dificile conditii. Este o alternativa excelenta a piesei originale, pregatita sa faca fata oricaror provocari si sa-ti ofere cele mai bune rezultate. In plus, are un pret super accesibil!

Daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei, nu te sfii sa ne contactezi! Specialistii nostri raspund prompt solicitarilor tale si te ajuta sa identifici piesa potrivita pentru remedierea defectiunii cu care te confrunti. Nu-ti fa griji, de nu este aceasta, cu siguranta o avem si pe cea de care utilajul tau are nevoie. O gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate asteapta cuminti in depozitul nostru sa-si intre in rol. Asadar, cand intampini probleme tehnice, suna-ne si se rezolva!

Camasa piston Deutz 04253771 - pentru un plus de performanta!
Motorul este inima masinariei tale si trebuie sa ai mare grija de el. Aceasta camasa piston Deutz 04253771 este o componenta importanta in angrenajul motorului, caci ea preia uzura ce poate aparea pe blocul motor, asigurand cadrul optim desfasurarii ciclului motor. De vrei ca utilajul sa-ti functioneze ca la carte, este esential ca acest cilindru sa fie in perfecta stare, pregatit de actiune.

Cand esti bine informat, depasesti usor obstacolele!
Nu poti sa le stii chiar pe toate si intr-un domeniu vast si dinamic cum este cel al utilajelor, e mai bine sa intrebi decat sa incurci si mai tare itele. Poate nu esti sigur ca piesa pe care ai pus ochii este potrivita pentru utilajul tau. Ori poate nu-ti dai seama de la ce a pornit beleaua si ce piese ti-ar fi necesare ca sa scapi de ea. In astfel de cazuri, dar si in multe altele ce tin de intretinerea utilajului tau, poti apela cu incredere la serviciul nostru de consultanta care iti este oferit in mod gratuit!

Nu risti nimic, pentru aceasta camasa piston Deutz 04253771 ai o garantie de 6 luni in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Aceasta camasa piston Deutz 04253771 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Plaseaza comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, nu apela la amatori cand vine vorba de montaj. Daca nu-i efectuat corect, piesa in cauza poate fi compromisa si, oricat de calitativa ar fi ea, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

Diametru interior - 108 mm
Diametru exterior - 118 mm
Lungime - 230 mm
are 2 inele de cauciuc (oringuri) incluse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura