Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston sanie 2127469

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
R469O751-CD
Out Of stock
Descriere
Ce sa faci ca sa stai la masa celor care au succes? Oricat de dificil este sa lucrezi in agricultura sau in constructii, exista si rezultate bune, aducatoare de bucurie. Trebuie sa stii cum sa le savurezi pe acestea ca sa ai posibilitatea de a te indrepta spre teluri mai inalte. Visurile marete nu sunt tocmai usor de indeplinit. Nu o sa te mintim spunandu-ti ca le poti realiza pocnind din degete. Nu e deloc asa. Ai nevoie de vointa de fier si determinare. Iar la acestea trebuie sa se adauge o linie directoare pe care sa o ai mereu ca reper. Calitatea ar trebui sa faca parte integranta din toate actiunile tale. Doar astfel tu, utilajele si echipa veti putea face pasul decisiv spre urmatorul nivel. Opteaza acum pentru aceasta camasa piston sanie 2127469 de care te vei bucura pentru multa vreme!

Un echipaj bine pregatit si serios poate face diferenta. Totusi, in agricultura si in constructii nu e vorba doar de oameni, ci si de masinarii. La succes se ajunge prin intermediul utilajelor, iar la utilaje bune se ajungem prin intermediul pieselor de schimb de calitate superioara. Pentru a face un mare bine atat echipajului, cat si utilajelor, de fapt, pentru a face bine intregii afaceri, antreprenorul tre sa se straduiasca sa ia cele mai indicate hotarari. Nu e un lucru usor, dar macar atunci cand vine vorba de piese de schimb, lucrurile sunt destul de clare. Alege aceasta componenta echivalenta de buna calitate!

Camasa piston sanie 2127469 - e o piesa de care utilajul tau se va folosi mult timp!

O astfel de piesa reprezinta o echivalenta realizata cu mare migala si atentie. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Nu lasa ingrijorarea sa te acapareze!

Exista momente in care, atunci cand esti pe cale sa alegi o piesa de schimb, sa fii acaparat de neliniste. Nu iti face griji. Te putem ghida pe acest drum si nu ne lasam pana nu iti gasim piesa perfecta. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am dezvoltat exact pentru astfel de situatii!

Aceasta camasa piston sanie 2127469 e o echivalenta calitativa. Iar o dovada a acestui fapt este si certificatul de o garantie, cu o valabilitate de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Iti trimitem aceasta camasa piston sanie 2127469 numaidecat. Stim ca nu e deloc placut sa stai cu utilajul pe tusa, neputincios ca nu poti lucra. De aceea ne grabim si facem tot ce tine de noi pentru ca in 24-48 de ore piesa sa ajunga la tine. Iti reamintim ca ACN Piese Utilaje e locul in care gasesti calitatea la fiecare click.

Atunci cand vine vremea montajului noii piese de schimb, nu te pripi si nu lua alegeri rapide doar pentru ca vrei sa scapi de aceasta chestiune. Alege sa lasi montajul doar pe mana profesionistilor.

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura