Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston sanie 212-7469

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
AX6J70T4-CD
Out Of stock
Descriere
Oare ce ar trebui sa faci daca vrei sa ai sorti de izbanda in domeniul agriculturii si al constructiilor? Dincolo de probleme, neajunsuri si neplaceri trebuie sa existe si satisfactii. Iar satisfactiile pot aparea mereu daca stii sa le constientizezi. De exemplu, e necesar sa savurezi momentele indelungate in care utilajele tale functioneaza ca la carte. Dar merg ceas utilajele tale? Sau mai degraba schiopateaza? Daca iti doresti sa ai masinarii pregatite sa dea 100% din ceea ce pot, atunci trebuie sa le oferi produse care sa determine asta. Piese de clasa. Alege chiar acum aceasta camasa piston sanie 212-7469 si da-le utilajelor tale oportunitatea de a demonstra cat de puternice sunt daca au alaturi produse calitative.

Respecta-ti resursele pe care le ai la dispozitie, iar rezultatele bune vor avea sanse mai mari sa apara. Fii indraznet si propune-ti succesul ca cel mai mare tel. Desi poate parea bizar, intre a indrazni si a respecta exista o legatura stransa. Doar omul curajos poate sa respecte in adevaratul sens al cuvantului, nu de frica, ci de admiratie. Indreapta-ti atentia numai si numai spre piese de schimb de calitate superioara si vei dovedi ca iti respecti nu doar utilajele, ci si afacerea pe de-a intregul. Indreapta-ti atentia spre aceasta componenta echivalenta de buna calitate!

Camasa piston sanie 212-7469 - o piesa care nu te va dezamagi!

O astfel de piesa reprezinta o echivalenta realizata cu mare migala si atentie. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Nu trebuie sa fii singur!

Atunci cand esti pe cale sa achizitionezi o noua piesa de schimb nu trebuie sa fii singur. Nu trebuie sa iei decizii pripite. Noi am creat un serviciu gratuit de consultanta prin care dorim sa iti venim in ajutor ori de cate ori ai nevoie. Contacteaza-ne si lamureste-te!

Aceasta camasa piston sanie 212-7469 nu este o piesa oarecare. E o piesa din arsenalul posesorului de utilaje fericite. Sau al posesorului fericit de utilaje, caci vine la tine alaturi de o garantie, ce are valabilitatea de 6 luni.

Stim ca timpul este pretios. Tocmai de aceea iti livram aceasta camasa piston sanie 212-7469 asa incat sa iti bata la usa mai repede decat te astepti. Il pregatim, il impachetam frumusel si il punem cu grija in masina curierului. Iar in 24-48 de ore va ajunge si la tine. Pana atunci, cauta sa descoperi gama vasta de produse de pe site-ul nostru!

Montajul nu este o joaca de copii, mai ales pentru cei care nu sunt profesionisti. Poate parea simplu sa inlocuiesti o piesa sau alta, insa nu e indicat sa faci asta. Montajul este doar pentru oamenii experimentati!

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura