Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru translatie 212-7469

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1ADO8JVS-CD
Out Of stock
Descriere
Ce ar trebui sa faci ca sa iti pastrezi afacerea pe un trend ascendent? Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a evolua, dar unul ramane constant: calitatea. Iar cilindru translatie 212-7469 face parte dintre produsele a caror caracteristici duduie se calitate. Utilajele tale au nevoie de reparatii de durata. Cine isi doreste sa treaca toata ziua pragul mecanicilor?! Alege componentele care au capacitatea de a rezista la uzura. Iar piesele calitative stiu cum sa faca asta. Haide alaturi de noi si descopera cat de valoros este aportul pe care o piesa de clasa si-l poate aduce in cadrul angrenajului utilajului tau.

Orice om care se respecta stie ca investitiile in piesele de schimb pentru utilaje sunt, de fapt, investitii in propria persoana. Reusita este in stransa legatura atat cu numarul elementelor de top, cat si cu calitatea acestora. Intre reusita si investitia in propria persoana exista o legatura stransa pentru ca, de exemplu, daca nu ai reusit sa optimizezi randamentul utilajelor, atunci va trebui sa investesti mai mult timp in afacere. Investind mai mult timp in afacere, nu mai ai suficient timp pentru viata personala. Nu face greseala pe care o fac foarte multi antreprenori. Indreapta-ti atentia spre piesele de schimb calitative, asa cum este si aceasta, pentru ca ele te scapa de griji si iti ofera sansa de a avea mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi.

Cilindru translatie 212-7469 - alegerea ideala cand vine vorba de reparatie!

O astfel de piesa reprezinta o echivalenta realizata cu mare migala si atentie. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Nu lasa ingrijorarea sa te acapareze!

Exista momente in care, atunci cand esti pe cale sa alegi o piesa de schimb, sa fii acaparat de neliniste. Nu iti face griji. Te putem ghida pe acest drum si nu ne lasam pana nu iti gasim piesa perfecta. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am dezvoltat exact pentru astfel de situatii!

Acest cilindru translatie 212-7469 e o echivalenta calitativa. Iar o dovada a acestui fapt este si certificatul de o garantie, cu o valabilitate de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Iti trimitem acest cilindru translatie 212-7469 numaidecat. Stim ca nu e deloc placut sa stai cu utilajul pe tusa, neputincios ca nu poti lucra. De aceea ne grabim si facem tot ce tine de noi pentru ca in 24-48 de ore piesa sa ajunga la tine. Iti reamintim ca ACN Piese Utilaje e locul in care gasesti calitatea la fiecare click.

Atunci cand vine vremea montajului noii piese de schimb, nu te pripi si nu lua alegeri rapide doar pentru ca vrei sa scapi de aceasta chestiune. Alege sa lasi montajul doar pe mana profesionistilor.

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura