Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru translatie pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
53P9O0RD-CD
Out Of stock
Descriere
Incotro te duce drumul pe care ai pornit? In stanga se vede stagnarea, in dreapta se vede evolutia. Ce cale alegi acum, cand te afli la aceasta rascruce? In stanga sunt piesele slabe, dar care te atrag prin pretul mic. In dreapta sunt piesele de top, la care visezi de multa vreme. Hai in dreapta, fiindca impreuna devenim mai puternici. Noi te asteptam cu un depozit ca in povesti. Plin de praful magic al calitatii. Opteaza pentru acest cilindru translatie Caterpillar 434E si primeste de la noi suficienta potiune magica pentru a capata puterile necesare de a porni pe drumul calitatii. Griji si probleme sau functionare ceas si planuri de viitor? Ce alegi? Decizia este in mainile tale!

40 Utilajele ocupa un loc central in cadrul afacerilor care activeaza in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor. Ce faci pentru a le fi bine? La reusita se ajunge prin intermediul utilajelor, iar la utilaje bune se ajunge prin intermediul componentelor de schimb de inalta calitate. Deci acum stii ce trebuie sa faci. Sa investesti in piesele care chiar merita banii tai. Pentru ca astfel de produse, asa cum este si cel pe care ti-l prezentam astazi, au capacitatea de a aduce utilajele tale in cea mai buna forma. Bineinteles ca o piesa nu e suficienta pentru asta, ci sunt necesare imvestitii constante in calitate. Asta pentru ca stim si din intelepciunea populara ca o singura floare nu e suficienta pentru a se face primavara.

Cilindru translatie Caterpillar 434E - prietenul care se cunoaste la nevoie!

O astfel de componenta reprezinta o echivalenta realizata cu mare atentie si dedicare. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Contacteaza-ne de fiecare data cand ai dubii!

Nu trebuie sa stai cu frica in san ca piesa pe care o comanzi nu se va potrivi cu mofturile si caracteristicile utilajului tau. Mai bine intreaba-ne pe noi inainte de pasul decisiv. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am creat special pentru asemenea cazuri.

Acest cilindru translatie pentru buldoexcavator Caterpillar 434E e o piesa echivalenta calitativa. Drept dovada, ea vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni, incepand din clipa procurarii.

Stim ca utilajul tau are nevoie cat mai rapida de acest cilindru translatie Caterpillar 434E pentru a functiona corespunzator. Si mai stim ca nu vrei sa stai cu privirea alungita spre usa, asteptand dupa componenta. De aceea, noi ne miscam rapid, iar in 24-48 de ore piesa va fi la tine in brate. Iti aducem aminte ca ACN Piese Utilaje e spatiul unde poti descoperi multe piese de calitate.

Montajul este unul dintre cei mai importanti pasi din viata unei piese de schimb. O miscare gresita si totul se poate duce de rapa. Ai grija pe cine lasi sa efectueze aceasta operatiune!

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura