Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru translatie pentru buldoexcavator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1N2YPR7T-CD
Out Of stock
Descriere
Spre ce crezi ca duce drumul pe care te afli acum - spre succes sau spre greutati? Speram ca nu spre a doua categorie, caci nu vrem sa ai parte de neplaceri. Ne plac oamenii care sunt inviorati de succes, care actioneaza cu optimism si entuziasm. De aceea, facem tot ce putem pentru a ajuta cat mai multe persoane sa fie asa. Intra si tu in categoria aceasta alegand acest cilindru translatie Caterpillar 428E pentru utilajul pe care il folosesti in munca ta zilnica. Alaturi de piese de schimb de calitate superioara iti faci viata mai usoara. Si determini buna functionare a utilajelor. Si uiti de reparatii. Si de greutati. Si de sudoare provocata de griji. De ce argumente mai ai nevoie pentru a opta pentru piese calitative?

Daca esti de parere ca fara investitii consistente afacerea ta nu isi va indeplini potentialul, s-ar putea sa ai dreptate. Aproape intotdeauna, frumusetea lucrurilor este dezvaluita atunci cand conducatorul afacerii se apropie de reusita. Iar investiile inspirate si constante sunt un ingredient-cheie al succesului. Incearca si tu sa te apropii de acesta achizitionand produse precum aceasta componenta calitativa. Nu doar piesele de schimb de calitate te pot ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Dar cu siguranta ele te pot impinge de la spate.

Cilindru translatie Caterpillar 428E - framantarile raman in urma cand ai calitatea alaturi!

O astfel de piesa reprezinta o echivalenta realizata cu mare migala si atentie. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Nu lasa ingrijorarea sa te acapareze!

Exista momente in care, atunci cand esti pe cale sa alegi o piesa de schimb, sa fii acaparat de neliniste. Nu iti face griji. Te putem ghida pe acest drum si nu ne lasam pana nu iti gasim piesa perfecta. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am dezvoltat exact pentru astfel de situatii!

Acest cilindru translatie pentru buldoexcavator Caterpillar 428E e o echivalenta calitativa. Iar o dovada a acestui fapt este si certificatul de o garantie, cu o valabilitate de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Iti trimitem acest cilindru translatie Caterpillar 428E numaidecat. Stim ca nu e deloc placut sa stai cu utilajul pe tusa, neputincios ca nu poti lucra. De aceea ne grabim si facem tot ce tine de noi pentru ca in 24-48 de ore piesa sa ajunga la tine. Iti reamintim ca ACN Piese Utilaje e locul in care gasesti calitatea la fiecare click.

Atunci cand vine vremea montajului noii piese de schimb, nu te pripi si nu lua alegeri rapide doar pentru ca vrei sa scapi de aceasta chestiune. Alege sa lasi montajul doar pe mana profesionistilor.

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura