Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
LWE695XY-AP
Out Of stock
Descriere
Nu este niciodata usor sa finalizezi un proiect la termen. Mereu pot aparea diverse probleme care sa iti incetineasca progresul. Ce e cel mai interesant este ca de cele mai multe ori aceste situatii puteau fi evidate daca oamenii erau mai precauti. Daca iti doresti ca buldoexcavatorul tau sa nu iti faca surprize naplacute, atunci trebuie sa faci mica achizitie. Cu bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 434E in componenta, utilajul tau drag va fi gata pentru orice proiect, oricat de indraznet!

Totusi, ca bucsa sa isi indeplineasca rolul, iar utilajul tau sa performeze pe santier, trebuie sa ai in vedere urmatorul detaliu. Bucsa trebuie sa se potriveasca la fix cu buldoexcavatorul tau. Precum o haina, daca nu ti se potriveste nu iti va fi de folos. Si pentru ca stim cat de important este acest detaliu, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un apel telefonic poti afla toate informatiile necesare, inclusiv sfaturi despre mentenanta. Nu ezita! Consulta-te cu un specialist!

Bucura-te de un buldoexcavator fiabil si eficient cu bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 434E
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

Nu esti sigur de ceva? ACN Piese Utilaje iti sare in ajutor!
Ca tu sa te poti concentra la maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. In doar cateva minute vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Livrare
Pentru ca totul sa mearga bine, iar tu sa poti sa iti folosesti utilajul in conditii optime, livrarea produselor se face in 24 de ore. Comanda chiar acum bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 434E online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine!

Montaj
Desi o bucsa atat de mica iti poate da impresia ca e simpla si usor de montat, s-ar putea sa te inseli. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura