Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
7BZ40JNV-AP
Out Of stock
Descriere
Mediul de lucru in care se afla un buldoexcavator nu este tocmai cel mai primitor. Acest utilaj lucreaza pe terenuri accidentate si cu materiale grele la foc maxim in fiecare zi. Este greu sa mentii fiabilitatea si eficienta acestei masinarii, dar nu imposibil. Cu o bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F2 in componenta, buldoexcavatorul tau este de neoprit!

Daca vrei sa iti imbunatatesti utilajul, este necesar ca bucsa pe care o alegi sa fie cea adecvata tipului tau de utilaj. Precum o pereche de pantofi, nu orice bucsa se potriveste oricarei masinarii. Si pentru ca vrem tu sa iei decizia corecta din prima incercare, iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica. Cu un apel telefonic, unul dintre expertii nostri te vor ajuta sa comanzi bucsa ideala pentru tine si nevoile tale.

Foloseste bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F2 si buldoexcavatorul tau iti va multumi!
Bucsa are rolul de a crea o legatura stransa intre doua elemente de metal. In timpul functionarii, piesele de metal se ating intre ele, cauzand vibratii. Cu aceasta bucsa in componenta buldoexcavatorului tau, vibratiile respective vor fi amortizate. Astfel, perioada de functionare a utilajului, dar si durata de viata a pieselor de metal va fi prelungita. Comanda acum bucsa noastra pentru a te asigura ca utilajul tau are parte de multe zile lucrate, si mai putine zile in service.

Cu ACN Piese Utilaje ai mereu parte de ajutor si sfaturi utile!
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Livrare
Pentru ca la ACN Piese Utilaje facem parte dintr-un ecosistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montaj, iti sugeram sa mergi la un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti fa griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service partener.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura