Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2OD9IC6L-CD
Out Of stock
Descriere
Nu crezi ca ar fi mai bine sa mergi la sigur si sa te ghidezi dupa povestile celor experimentati? Nu fi delasator, ci apuca-te, mai degraba, de a face schimbarea de care ai nevoie pentru a atinge succesul. Dar nu mai repeta gresesile pe care le-au facut altii deja. Incearca sa inveti din ele. Incearca sa profiti la maximum de experienta pe care altii au dobandit-o. Noi am invatat o chestiune de care nu ne lepadam niciodata. Calitatea e cea dupa care trebuie sa iti conturezi actiunile. Utilajele tale au piese uzate? Nicio grija. La noi vei gasi piese de clasa. Alege acum aceasta camasa piston sanie Caterpillar 428E si nu mai da cu capul acolo unde altii s-au lovit deja. Fa propriile greseli, dar nu le repeta pe ale altora! Invata din ele!

Orice afacere are nevoie de un plan de actiune, un fel de structura care sa ofere limpezime si temeinicie. Fara claritate nu se prea poate ajunge undeva. Dar pentru ca lucrurile sa fie limpezi, ai nevoie sa inlaturi toate elementele tulburatoare. Din acest punct de vedere, in cazul utilajelor, lucrurile stau simplu. Inlatura orice piesa de slaba calitate sau chiar mediocra si inlocuieste-o cu una de calitate, asa cum e cea pe care ti-o prezentam astazi. Nu rata piesele care au posibilitatea sa faca hit din utilajul si afacerea ta. Alege mereu tot ce e mai bun!

Camasa piston sanie Caterpillar 428E - pentru cei care stiu exact ce vor!

O astfel de piesa reprezinta o echivalenta realizata cu mare migala si atentie. Asa ca daca alegi sa iti pui increderea in ea, ai toate sansele sa iesi castigat!

Nu lasa ingrijorarea sa te acapareze!

Exista momente in care, atunci cand esti pe cale sa alegi o piesa de schimb, sa fii acaparat de neliniste. Nu iti face griji. Te putem ghida pe acest drum si nu ne lasam pana nu iti gasim piesa perfecta. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care l-am dezvoltat exact pentru astfel de situatii!

Aceasta camasa piston sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 428E e o echivalenta calitativa. Iar o dovada a acestui fapt este si certificatul de o garantie, cu o valabilitate de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Iti trimitem aceasta camasa piston sanie Caterpillar 428E numaidecat. Stim ca nu e deloc placut sa stai cu utilajul pe tusa, neputincios ca nu poti lucra. De aceea ne grabim si facem tot ce tine de noi pentru ca in 24-48 de ore piesa sa ajunga la tine. Iti reamintim ca ACN Piese Utilaje e locul in care gasesti calitatea la fiecare click.

Atunci cand vine vremea montajului noii piese de schimb, nu te pripi si nu lua alegeri rapide doar pentru ca vrei sa scapi de aceasta chestiune. Alege sa lasi montajul doar pe mana profesionistilor.

Specificatii tehnice

Diametru interior 63mm
Diametru exterior 88mm
2 gauri de prindere cu diametru 17,6mm, la 130mm
1 zona filetata, cu diametru de 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura