Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare 5200035

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
5200035
Cod produs
P9LOHUKI-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand utilajele tale au nevoie de piese noi, vino la noi! Nu gasesti orice piesa de schimb, le gasesti doar pe cele care au ca si caracteristici calitatea si rezistenta. Stim ca patina telescopare 5200035 este un element de uzura, care necesita inlocuire periodica, dar alegerea uneia calitative va determina cat de lunga sau scurta va fi acea perioada. In categoria celor de calitate superioara se incadreaza si cea din depozitul nostru, asupra careia te-ai si oprit.

Ce usor este sa iti dezvolti afacerea atunci cand toate lucrurile de care au nevoie utilajele tale se afla intr-un singur loc! Serviciul nostru de consultanta gratuita acopera sfaturi legate de piesele de schimb potrivite, de modul de intretinere a utilajelor tale si reviziile care trebuie facute. Tot noi iti oferim si recomandarea unui mecanic priceput care te poate ajuta cu acestea.

Patina telescopare 5200035 - pune-ti increderea in piesele de calitate!
Fara brat, utilajul tau este mai mult sau mai putin inutil, motiv pentru care trebuie mereu sa te asiguri ca acesta functioneaza corespunzator. Aceasta patina isi asuma rolul de fixare a bratului si faciliteaza extensia lui chiar si in cele mai dificile situatii. Nicio incercare nu se dovedeste a-i fi prea grea, iar materialele rezistente din care a fost prelucrata tin uzura departe.

Utilaje eficiente, clienti fara griji!
Stii ca te poti baza pe noi atunci cand vine vorba de utilajele tale, da? Daca nu, ai aflat atunci. Vei vedea ca indrumarile noastre iti plaseaza utilajele si afacerea pe drumul spre succes. Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Garantie
Pentru 6 luni de acum inainte, nu trebuie sa iti faci griji pentru niciun defect de fabricatie prezentat de aceasta patina telescopare 5200035 comandata de la noi. Pastreaza certificatul de garantie care il insoseste si ne ocupam noi!

Livrare
Aceasta patina telescopare 5200035 se afla permanent in depozitul nostru, motiv pentru care va pleca spre tine imediat dupa ce plasezi comanda. Curierii cu care colaboram se asigura ca maine coletul ajunge in siguranta la tine.

Montaj
Piesele de schimb pot fi care mai de care, degeaba daca-s montate incorect! Alege sa te ocupi tu de montaj numai in cazul in care esti un mecanic cu experienta! Daca nu, nu ezista, contacteaza unul!

Specificatii tehnice

Lungime = 300mm
Latime  = 45mm
Grosimea = 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura