Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare 5200034

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
BV86LPCZ-MC
Out Of stock
Descriere
Incearca acum patina telescopare 5200034 si utilajul tau va fi ca nou. Ei bine, nu stim daca tot utilajul, dar cu siguranta bratul lui va functiona ca in prima zi. De ce? Pentru ca ii oferi sustinere printr-o piesa de schimb de cea mai inalta calitate, facuta din materiale ce nu cedeaza usor uzurii! Poate te-am luat prea tare de la inceput, iar produsul acesta nu este tocmai cel de care ai tu nevoie. Poate nici nu stii inca de ce produs ai nevoie. Nu-i bai!

Ba chiar ne bucuram sa te ajutam! In multii ani de activitate am adunat experienta si am ajutat numerosi oameni sa gaseasca piesele de schimb de care aveau nevoie utilajele lor. Nu exista utilaj pentru care depozitul nostru sa nu gazduiasca piese de schimb de exceptie, vei vedea! Noi am spune sa ne contactezi chiar acum, gasim produsul potrivit si iti oferim toate informatiile necesare pentru a fi pregatit de lupta.

Patina telescopare 5200034 nu te lasa la greu!
Rolul acestei patine de telescopare este de a fixa corespunzator bratul si a ii asigura extensia, iar cea prezentata de catre noi face o treaba expectionala! Duse sunt zilele in care trebuia sa iti faci griji constante despre inlocuirea patinei, acum ai gasit un produs fiabil, care face fata oricarei incercari este supusa!

Profesionistii se inconjoara de profesionisti!
De aceea facem noi o echipa atat de buna! Colaboratorii tai au un impact indirect foarte mare asupra dezvoltarii afacerii tale, de aceea ai nevoie de oameni care stii ca te pot sustine. Salveaza-ne numarul la apelare rapida, iti suntem alaturi oricand ai nevoie, pentru orice tine de acest vast si uneori derutant domeniu tehnic.

Garantie
Nu, nu te lasam cu ochii in soare dupa achizitia produsului! Pentru defectele de fabricatie manifestate de catre patina telescopare 5200034 Iti oferim 6 luni de garantie.

Livrare
Nu mai astepta si apeleaza-ne pentru a comanda o patina telescopare 5200034 chiar acum. Daca tot ai telefonul in mana, ai putea sa suni si mecanicul, spune-i ca maine ai nevoie de el! Da, maine produsele comandate sunt la usa ta!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura