Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare Caterpillar 319-9667

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 319-9667
Cod produs
0HBW39Z6-MC
Out Of stock
Descriere
Daca bratul utilajului tau nu mai are aceleasi miscari line ca la inceput, probabil trebuie sa inlocuiesti patina de telescopare. La urma urmei, este un element de uzura, iar exploatarea intensa a utilajului isi spune cuvantul. Norocul tau este ca pe stocul nostru gasesti una care te va scapa de griji mult timp de acum inainte. Ne referim chiar la cea asupra careia te-ai oprit, anume patina telescopare Caterpillar 319-9667 din imagini.

Este o piesa de schimb facuta din materiale de inalta calitate, prevazuta pentru a sustine bratul utilajului oricat de grele ar fi task-urile. Este important de amintit faptul ca, pentru a performa la nivel maxim, aceasta trebuie sa fie intretinuta si montata corespunzator. Din fericire, ai alaturi de tine specialisti care te vor indruma la fiecare pas. Vorbim despre noi, prietenii de la ACN. Apeleaza-ne, scrie-ne un mail, trimite un porumbel sau vino chiar la sediul nostru. Varianta cu porumbelul este pe raspunderea ta..

Patina telescopare Caterpillar 319-9667 - aliatul tau de nadejde!
Rolul acestei patine de telescopare este de a fixa corespunzator bratul si a ii asigura extensia, iar cea prezentata de catre noi face o treaba de exceptie! Duse sunt zilele in care trebuia sa iti faci griji constante despre inlocuirea patinei, acum ai gasit un produs fiabil, care face fata oricarei incercari este supusa!

Profesionistii se inconjoara de profesionisti!
De aceea facem noi o echipa atat de buna! Colaboratorii tau au un impact indirect foarte mare asupra dezvoltarii afacerii tale, de aceea ai nevoie de oameni care stii ca te poti sustine. Salveaza-ne numarul la apelare rapida, iti suntem alaturi oricand ai nevoie, pentru orice tine de acest vast si uneori derutant domeniu tehnic.

Garantie
Pentru orice defect de fabricatie manifestat de catre patina telescopare Caterpillar 319-9667 achizitionata de la noi, beneficiezi de 6 luni de garantie. Iti inlocuim produsul cu unul nou cat de repede!

Livrare
Nu iti face griji gandidu-te la perioade lungi de livrare, pentru ca nu este cazul! O comanda plasata in prima parte a zilei va ajunge la tine in a doua zi. Daca doresti sa verifici noua patina telescopare Caterpillar 319-9667 comandata, o poti face tot atunci, iar plata mai apoi.

Montaj
Recomandam insistent ca montarea patinei sa fie facuta numai de catre profesionisti, intr-un service autorizat. In cazul in care montajul este defectuos, exista riscul unor defectiuni majore.

Specificatii tehnice

Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura