Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
6PVQCN9D-MC
Out Of stock
Descriere
Ingrijirea preventiva a utilajelor tale este primul pas spre succes. Componentele trebuie verificate periodic cu rigurozitate si inlocuite la aparitia urmelor de uzura. In acest fel, eviti defectiunile si costurile de reparatie majore, dar si perioadele lungi de nefunctionare a utilajelor. O patina telescopare Caterpillar 442E se incadreaza in categoria elementelor de uzura, care trebuie schimbate ceva mai des, dar asta nu ii scade din importanta.

Ca toate produsele din depozitul nostru, ea da dovada de o calitate ireprosabila, fiind folosite numai materiale super rezistente in fabricarea ei. Alege sa ne contactezi in cazul in care inca nu esti sigur de compatibilitatea acesteia cu buldoexcavatorul tau! Cu siguranta consultantii nostri te vom lamuri! Nu numai din acest punct de vedere, ci iti vor oferi raspunsuri pentru orice intrebare ai. Desigur, ne asumam faptul ca raspunsurile vor fi 100% corecte numai daca intrebarile sunt din domeniul tehnic. Daca nu, este posibil sa o dam putin la ghici.

Patina telescopare Caterpillar 442E se dovedeste a fi o piesa de schimb de top!
Bratul buldoexcavatorului este elementul principal, de aceea trebuie sa ii acorzi foarte multa grija. Aceasta patina ii asigura o fixare sigura si o extensie completa, pentru a fi pregatit sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai dificile task-uri! A fost proiectata pentru succes si durabilitate, de aceea au fost folosite cele mai rezistente materiale.

Oameni informati, utilaje perfecte!
Cam asa functioneaza lucrurile. Utilajele tale au niste cerinte clare pe care tu trebuie, insa, sa le descifrezi. Aici vine partea ceva mai grea. E nevoie de multa informatie tehnica pentru a-ti da seama exact ce iti cer acestea. Din fericire, noi suntem la un apel distanta. Am acumulat noi informatiile necesare, in asa fel incat tu sa primesti direct raspunsurile pe care le cauti.

Garantie
Defectele de fabricatie se intalnesc rar la o patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 442E din depozitul nostru, insa nu ne place sa ne asumam niciun risc. Poti fi linistit stiind ca orice situatie de acest fel este acoperita de noi pentru nu mai putin de 6 luni.

Livrare
Daca ne apelezi astazi pentru a plasa comanda, nu uita sa iti treci maine telefonul de pe silentios! Este nevoie numai sa ne apelezi pentru a achizitiona patina telescopare Caterpillar 442E de care ai nevoie, iar maine te va apela curierul sa iti spuna ca a ajuns in fata casei.

Montaj
Montajul pieselor de schimb poate sa te puna ori pe drumul spre succes, ori pe cel spre un rapid esec. Cum? O componenta montata gresit, oricat ar fi ea de la calitativa, poate atrage asupra ei defectiuni majore. Alege mereu sa colaborezi cu un service autorizat ori un mecanic iscusit!

Specificatii tehnice

Lungime = 300mm
Latime  = 45mm
Grosime = 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura