Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 434F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F2
Cod produs
G2T6W1HE-MC
Out Of stock
Descriere
Oriunde in tara te-ai afla, poti avea de indata cele mai calitative piese de schimb pentru utilaje! Cum? Plasand o comanda la ACN. Gasesti mereu patina telescopare Caterpillar 434F2 pe stocul nostru, pregatita sa ii ia locul celei vechi care este deja prea afectata de uzura. Calitatea patinei trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ti-o recomandam pe aceasta. Fixarea bratului buldoexcavatorului tau va fi impecabila!

Impecabila este si oferta pe care ti-am pregatit-o! Dar, inainte sa ti-o prezentam, apeleaza-ne pentru a primi toate detaliile despre acest produs si pentru a te asigura ca este cel potrivit. Daca nu este, nu e bai, cu siguranta il avem si pe acela in depozitul nostru. Consultanta primita din partea noastra este gratuita!

Patina telescopare Caterpillar 434F2 - performante de top!
Rolul acestei piese este acela de a fixa corespunzator bratul, pentru ca acesta sa poata sa fie telescopat cu usurinta si in maxima siguranta. Si isi duce mereu treaba la bun sfarsit. Cu toate ca este o componenta supusa uzurii in timp, ea a fost gandita pentru fiabilitate, motiv pentru care este fabricata din cele mai rezistente materiale.

Piesele de schimb corecte le alegi cu noi!
Da-ne un semn oricand ai nevoie de indrumari pentru achizitia unei noi piese de schimb sau pentru intretinerea si reparatia utilajelor tale. Suntem inarmati cu informatie, pregatiti mereu sa iti fim un ajutor real si de nadejde!

Garantie
Orice defect de fabricatie manifestat de patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 434F2 este acoperit de catre noi pe o perioada de 6 luni. Asigura-te ca pastrezi factura de achizitie si certificatul de garantie, le gasesti in colet, langa piesa de schimb comandata!

Livrare
Cand ne apelezi sa plasezi comanda, stii deja cand iti va ajunge acasa aceasta patina telescopare Caterpillar 434F2 noua. Maine sa tii telefonul pe langa tine, sa nu cumva sa ratezi apelul curierului!

Montaj
Or fi piesele de top, daca nu-s montate cum trebuie, tot degeaba. Noua ne suna a bani aruncati pe fereastra. Nu iti asuma astfel de riscuri, apeleaza mereu la un specialist pentru a se ocupa de montaj.

Specificatii tehnice
Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura