Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 432F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F2
Cod produs
AD3N0GVH-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru utilajele tale este foarte important sa alegi piese de schimb de cea mai inalta calitate cum ar fi patina telescopare Caterpillar 432F2 pe care ai gasit-o acum. Prin ingrijirea preventiva a echipamentelor tale, eviti defectiunile majore care aduc cu ele perioade lungi de nefunctionare. Sa nici nu mai vorbim despre costurile ridicate ale reparatiilor! Inlocuieste frecvent piesele buldoexcavatorului tau care cad usor victime uzurii!

Informatiile fondate si corecte din domeniile tehnice sunt greu de gasit, dar nu imposibil. Consultantii nostri au ca as in maneca ani multi de experienta si pasiunea pentru ceea ce fac. Apeleaza la serviciul de consultanta gratuita oricand ai vreo nedumerire, fie legata de produsele gasite la noi pe site, fie despre intretinerea sau “simptomele” utilajelor tale.

Patina telescopare Caterpillar 432F2 ajunge la tine in cel mai scurt timp!
Rolul acestei piese este acela de a fixa corespunzator bratul, pentru ca acesta sa poata sa fie telescopat cu usurinta si in maxima siguranta. Si isi duce mereu treaba la bun sfarsit! Cu toate ca este o componenta supusa uzurii in timp, ea a fost gandita pentru fiabilitate, motiv pentru care este fabricata din cele mai rezistente materiale.

Piesele de schimb corecte le alegi cu noi!
Da-ne un semn oricand ai nevoie de indrumari pentru achizitia unei noi piese de schimb sau pentru intretinerea si reparatia utilajelor tale! Suntem inarmati cu informatie, pregatiti mereu sa iti fim un ajutor real si de nadejde!

Garantie
Nu, nu te lasam cu ochii in soare dupa achizitia produsului. Pentru defectele de fabricatie manifestate de catre patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 432F2 iti oferim 6 luni de garantie.

Livrare
Nu ca vrem sa ne laudam, dar curierii nostri sunt doar din cei priceputi! Plasezi astazi comanda printr-un apel telefonic, iar maine noua patina telescopare Caterpillar 432F2 va fi la usa ta. Alege daca iti doresti sau nu sa verifici produsul la livrare, urmand ca apoi sa il si achiti!

Montaj
Recomandam insistent ca montarea patinei sa fie facuta numai de catre profesionisti intr-un service autorizat. In cazul in care montajul este defectuos, exista riscul unor defectiuni majore.

Specificatii tehnice

Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura