Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 432

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432
Cod produs
V243M6AX-MC
Out Of stock
Descriere
Lasa piesele de schimb din depozitul nostru sa te dea pe spate cu calitatea lor superioara! Alegem atent produsele ce trec pragul depozitului nostru, iar aceasta patina telescopare Caterpillar 432 a trecut cu brio fiecare test! In procesul de fabricatie au fost respectate standarde inalte de productie si utilizate numai materiale de top, rezultand o piesa de schimb de rezistenta maxima.

Nu esti sigur de compatibilitatea cu utilajul tau? Nu este un impediment! Apeleaza-ne, iar consultantii nostri se vor asigura ca alegi numai piesele potrivite in orice situatie. In multii ani de cand au fost puse bazele acestei afaceri am adunat suficienta experienta incat sa iti putem oferi cele mai bune sfaturi din acest domeniu. Pune-ne la incercare, nu te vom dezamagi!

Patina telescopare Caterpillar 432 -calitate de top, pret de top!
Nu este de gluma atunci cand vine vorba de bratul buldoexcavatorului tau! Atunci cand toate componentele sunt de calitate, nicio lucrare nu ii pare grea sau irealizabila! Mai ales atunci cand este sustinut de aceasta patina, a carui rol este fixarea bratului si asigurarea extensiei lui. Isi face treaba fara cusur si sa nici nu auzim despre uzura, ce e aia?

Succesul afacerii sta in mainile tale!
De aceea este important ca toate alegerile facute sa fie bine informate. Alege sa ne apelezi si adreseaza-ne orice intrebare, fie ea despre piesele de schimb sau despre alte situatii tehnice. Suntem alaturi de tine la fiecare pas!

Garantie
Nu ni s-a intamplat sa ne intalnim prea des cu defecte de fabricatie cand vine vorba de aceasta patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 432 de cea mai inalta calitate, insa ne place sa fim mereu pregatiti. Iti oferim 6 luni de garantie pentru orice situatie de acest fel!

Livrare
Nu se poate ca livrarea sa fie altfel decat restul serviciilor noastre, de asta este rapida si calitativa! Ne contactezi astazi pentru a plasa comanda, iar maine aceasta patina telescopare Caterpillar 432 va ajunge la tine!

Montaj
Nu te pacali singur atunci cand vine vorba de montajul pieselor de schimb pentru utilajele tale. Desi calitatea acestora este superioara, ele pot avea performante maxime doar cand sunt montate corespunzator. Apeleaza un mecanic priceput si scapa de grija!

Specificatii tehnice

Lungime = 300mm
Latime  = 45mm
Grosime = 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura