Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare Caterpillar 319-9668

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 319-9668
Cod produs
7FYR94MK-MC
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat sa cauti piese de schimb pentru utilajele tale, fara sa gasesti unele de calitate multumitoare? Atunci este un lucru bun ca ai nimerit aici! Depozitul nostru este supranumit de catre colegii nostri un univers tehnic, pentru ca aici gasesti mereu toate produsele necesare utilajelor tale. Esti acum in cautarea unui produs specific si anume o patina telescopare Caterpillar 319-9668 noua. Cea veche a fost rapusa de uzura. Este normal pentru aceasta componenta.

Cu toate ca da, toate vor cadea, mai devreme sau mai tarziu, prada uzurii, este important sa alegi una de calitate superioara, cum ar fi aceasta din oferta noastra. De ce? Pentru ca va sustine necontenit utilajele tale, iar uzura, desi inevitabila, va aparea mult mai greu. Stim ca vrei sa primesti toate detaliile despre produsele pe care intentionezi sa le achizitionezi. Din acest motiv, oferim consultanta tehnica gratuita la orice ora din zi. Apeleaza-ne, consultantii nostri te vor ajuta!

Patina telescopare Caterpillar 319-9668 tine piept uzurii!
Fara brat, utilajul tau este mai mult sau mai putin inutil, motiv pentru care trebuie mereu sa te asiguri ca acesta functioneaza corespunzator. Aceasta patina isi asuma rolul de fixare a bratului si faciliteaza extensia lui chiar si in cele mai dificile situatii. Nicio incercare nu se dovedeste a-i fi prea grea, iar materialele rezistente din care a fost prelucrata tin uzura departe.

Utilaje eficiente, clienti fara griji!
Stii ca te poti baza pe noi atunci cand vine vorba de utilajele tale, da? Daca nu, ai aflat acum! Vei vedea ca indrumarile noastre iti plaseaza utilajele si afacerea pe drumul spre succes. Contacteaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Garantie
Pentru 6 luni de acum inainte, nu trebuie sa iti faci griji pentru niciun defect de fabricatie prezentat de aceasta patina telescopare Caterpillar 319-9668 achizitionata de la noi. Pastreaza certificatul de garantie care o insoseste si ne ocupam noi!

Livrare
Aceasta patina telescopare Caterpillar 319-9668 se afla permanent in depozitul nostru, motiv pentru care va pleca spre tine imediat dupa ce plasezi comanda. Curierii cu care colaboram se asigura ca maine coletul ajunge in siguranta la tine.

Montaj
Piesele de schimb pot fi care mai de care, degeaba daca-s montate incorect! Alege sa te ocupi tu de montaj numai in cazul in care esti un mecanic cu experienta! Daca nu, nu ezista, contacteaza unul!

Specificatii tehnice

Lungime = 300mm
Latime  = 45mm
Grosimea = 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura