Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu ventilator cu vascocuplaj JCB 30/926959OE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 30/926959OE
Cod produs
7PJ83BKG-MC
Out Of stock
Descriere
La 3 numesti una dintre cele mai importante componente ale utilajului tau, daca nu chiar cea mai importanta. 1, 2, ai zis motorul, nu? Tinand cont de importanta lui, este logic ca in cazul unei defectiuni sa alegi numai piese de schimb de top. S-ar putea sa ne referim aici chiar la acest ansamblu ventilator cu vascocuplaj JCB 30/926959OE din depozitul nostru. Nu cade prada uzurii cu usurinta si are grija ca motorul sa fie mereu la temperatura ideala.

Nu stii inca daca aceasta este piesa de schimb in cautarea careia esti? Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita intri in legatura direct cu specialistii nostri. Tu expui problemele cu care se confrunta utilajele tale si ei iti gasesc cele mai eficiente remedii. Orice neclaritate ai avea va fi limpezita printr-un simplu apel. Suna bine, asa-i?

Ansamblu ventilator cu vascocuplaj JCB 30/926959OE racoreste eficient motorul.
Imediat ce ai montat aceasta piesa de schimb in sistemul de racire al motorului, acesta revine la temperatura ideala. Cum reuseste? Pai ti-am mai spus ca este un produs de top. Exact ce merita utilajul tau! Te vei convinge singur, suntem siguri!

Servicii complete, utilaje perfecte!
Avem reteta ideala pentru utilaje perfect functionale: piese de schimb de cea mai buna calitate, mecanici priceputi si consultanta tehnica gratuita. Pe toate le gasesti la noi. Ce mai astepti? Contacteaza-ne!

Livrare
Acest ansamblu ventilator cu vascocuplaj JCB 30/926959OE se afla permanent in depozitul nostru, motiv pentru care va pleca spre tine imediat dupa ce plasezi comanda. Curierii cu care colaboram se asigura ca maine coletul ajunge in siguranta la tine.

Montaj
Piesele de schimb pot fi care mai de care, degeaba daca-s montate incorect! Alege sa te ocupi tu de montaj numai in cazul in care esti un mecanic cu experienta! Daca nu, nu ezista, contacteaza unul!

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 66mm
Diametru interior - 21,5mm
6 gauri, cu distanta de 152mm intre ele
9 paleti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura