Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802.7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 802.7
Cod produs
CNPHU19T-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare miniexcavator JCB 802.7 reprezinta varianta optima de inlocuire a pompei uzate de pe utilajul tau. Miniexcavatorul JCB 8027 are nevoie de componente de calitate superioara pentru a-ti dovedi de ce este in stare. Piesa de origine europreana este fabricata din materiale rezistente ce vor dovedi in timp eficienta maxima. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Pretul propus de noi este foarte avantajos pentru ca ACN Piese Utilaje se afla in postura de prim importator.

Garnitura de etansare este inclusa in pret si o vei regasi in pachetul pe care ti-l vom expedia imediat ce plasezi comanda. Suna-ne sau completeaza formularul si, indiferent de calea de comunicare pe care o alegi, vei avea consultanta tehnica gratuita. Asistentii nostri iti vor da sfaturi utile si despre mentenanta echipamentului, caci este important sa stii toate metodele prin care poti prelungi durata de functionare a unei componente si, implicit, a utilajului.

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 802.7 - mareste capacitatea de lucru a utilajului!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802.7 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare miniexcavator JCB 802.7 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura