Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 802.4
Cod produs
XDZRUWHA-IA
Out Of stock
Descriere
Poti sa optezi pentru pompa de alimentare miniexcavator JCB 802.4 in cazul in care ai probleme la sistemul de alimentare al utilajului. Miniexcavatorul JCB 8024 isi va spori performanta datorita calitatilor tehnice ale acestei piese produse in Uniunea Europeana. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. In pachet vei gasi si garnitura care te ajuta sa faci o etansare perfecta. Este inclusa in pretul pompei.

La ACN Piese Utilaje ai cele mai bune oferte de pret la piese de schimb si consumabile! Profita de ocazie si comanda un filtru de motorina care sa prelungeasca simtitor perioada de functionare a pompei de alimentare. Consultantii nostri te vor ajuta sa gasesti varianta potrivita. Serviciul de consultanta este gratuit si te indemnam sa il folosesti cu incredere pentru a castiga timp si a sti cu certitudine ca piesele se potrivesc cu echipamentul tau din dotare.

Pompa de alimentare miniexcavator JCB 802.4 - beneficiezi de calitatile unei piese de exceptie!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802.4 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare miniexcavator JCB 802.4 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura