Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator JCB 805

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 805
Cod produs
ROH302NS-IA
Out Of stock
Descriere
Daca nu esti satisfacut pe deplin de performantele excavatorului tau, atunci hai la noi sa indreptam lucrurile! Pompa de alimentare excavator JCB 805 ii poate reda functiile sistemului de alimentare cu combustibil imediat! Piesa este produse in Uniunea Europeana. Iti va fi livrata cu certificat de garantie care sa te asigure ca ai luat o piesa de calitate, realizata de un producator cu traditie in fabricarea componentelor aftermarket. Nu vei primi doar atat, in pretul foarte bun de achizitie intra si garnitura care se foloseste la etansarea corpului pompei de blocul motor.

Printre cele mai importante caracteristici ale acestei pompe mecanice care este actionata de axul cu came, se numara eficienta si rezistenta. Din prima clipa in care pornesti motorul dupa inlocuire, lucrurile vor sta altfel si randamentul excavatorului va creste. Poti monta acest model si pe excavatorul JCB 805B, este perfect compatibil! Ii poti ruga pe consultantii nostri sa te ajute cu mai multe informatii. ACN Piese Utilaje iti ofera serviciul de consultanta fara sa perceapa costuri.

Pompa de alimentare excavator JCB 805 - calitate superioara si pret super-avantajos!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru excavator JCB 805 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare excavator JCB 805 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura