Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB TLT20D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT20D
Cod produs
A3TQFVZS-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT20D promite sa stea montata pe stivuitorul tau vreme indelungata. Crede-ne ca o va face pentru ca este testata sa reziste foarte mult si sa functioneze in parametri optimi pentru o perioada lunga de timp. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. A fost produsa in Europa si noi o importam pentru ca ne dorim sa le aducem clientilor nostri o piesa foarte buna din punct de vedere tehnic, dar si avantajoasa ca pret!

Nu sta pe ganduri si, daca tot esti pe punctul de achizitiona o pompa de combustibil, fa rost cu ajutorul consultantilor nostri si de un filtru de motorina potrivit. Specialistii asigura o functionare adecvata si de lunga durata a utilajului daca avem grija de consumabilele pe care folosim. Ofertele noastre la filtre sunt foarte avantajoase, iar daca vei achizitiona pompa si filtrul impreuna, vei economisi chiar si mai mult. Clientii nostri pleaca de la noi mereu multumiti cu produsele de care au nevoie!

Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT20D - afla detalii de la consultanti!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB TLT20D va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT20D va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura