Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark TR30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark TR30
Cod produs
N93CKUMW-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare stivuitor Clark TR30 poate schimba in bine cursul desfasurarii activitatii tale. Daca acum pompa de combustibil a inceput sa dea rateuri, nu poti folosi la capacitate maxima utilajul si nici nu obtii productivitatea pe care ti-o doresti. Daca apelezi la beneficiile acestei componente din oferta noastra, lucrurile se vor schimba considerabil in bine. Pompa mecanica, actionata de axul cu came, este produsa in Uniunea Europeana. Pe langa standarde respectate si materiale de top, ai certificat de garantie valabil un an.

Apoi, noi iti includem in pretul de achizitie si garnitura care etanseaza corpul pompei de blocul motor. Costul acestui produs este mult mai mic, decat al originalului. Acesta fiind singurul lucru care le diferentiaza. Suntem pregatiti cu toate raspunsurile la problemele tehnice pe care le are stivuitorul tau. Nu intarzia sa intri in legatura cu unul dintre consultantii echipei noastre. Te vor ajuta sa iei deciziile cele mai potrivite si iti vor prezenta restul serviciilor noastre!

Pompa de alimentare stivuitor Clark TR30 - si nimic nu iti mai merge pe dos!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark TR30 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare stivuitor Clark TR30 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura