Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark CY140
Cod produs
AFS9ZOCE-IA
Out Of stock
Descriere
Pompam cu piese bune si depozitul nostru este intesat de piese faine care te ajuta sa-ti mentii stivuitorul intr-o stare perfect functionala. Pompa de alimentare stivuitor Clark CY140 este o componenta performanta care te ajuta sa economisesti. Este o piesa de schimb aftermarket realizata in Europa, iar producatorul sau este renumit pentru piesele de calitate pe care le fabrica. Pompa de motorina este mecanica, axul cu came o actioneaza, iar eficienta de care da dovada te da pe spate.

Vei simti o schimbare majora in modul in care motorul utilajului va functiona si te asiguram ca se va comporta vreme indelungata asa pentru ca piesa este foarte rezistenta. Iti facem cadou garnitura de la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Pretul propus de noi este foarte atragator si devine si mai bun in clipa in care vei lua de la noi si filtrul de motorina care se recomanda a fi inlocuit odata cu pompa. Pentru mai multe detalii nu te infrana sa intri in legatura cu noi. Oferim consultanta tehnica gratuita tuturor celor care ne-o solicita!

Pompa de alimentare stivuitor Clark CY140 - capabila sa inlocuiasca perfect originalul!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY140 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Pompa de alimentare pentru stivuitor Clark CY140 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura