Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB TLT30D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT30D
Cod produs
BVGPRSI1-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT30D a ajuns sa fie una dintre cele mai solicitate piese din categoria pompelor de acest tip. La recomandarea specialistilor, pastram stocul mereu aprovizionat. Cererea crescuta se datoreaza nivelului ridicat de calitate, dar si pretul isi spune cuvantul. ACN este prim importator, in consecinta, pretul este mult mai convenabil decat al concurentei. Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10.

Piesa este usor de comandat, plasezi comanda online sau suni la numerele de telefon afisate. In pachet vei gasi si garnitura de etansare, ea este inclusa in pret. In cazul in care ai nevoie de ajutor in alegerea piesei necesare sau in plasarea comenzii, consultanta gratuita este o optiune foarte buna la care poti apela. Asistentii nostri iti pot prezenta si oferte la filtre de motorina, caci nu ar fi indicat sa schimbi doar pompa de alimentare si sa lasi filtrul uzat in continuare.

Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT30D - conceputa de specialisti europeni!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB TLT30D - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 12 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT30D va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura